Nylon hondenriem 260 cm x 10 mm - lichtblauw

Nylon hondenriem 260 cm x 10 mm - lichtblauw - HUNTER

Nylon hondenriem 260 cm x 10 mm - lichtblauw - HUNTER

Uw prijs : € 36,95
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 1 review
Lees de review
5666
4016739478672

Met deze trainingslijn heeft je hond 2,6 meter om te bewegen. Het is gemaakt uit nylon, dit ligt lekker in je hand. Er is een voorbehouden lus waar je jouw hand comfortabel kan laten rusten. Het is eenvoudig te bevestigen met een kliksluiting. Het lichtblauwe kleur valt op waardoor je hond altijd in de schijnwerpers loopt! Het heeft een mooi uiterlijk en past heel goed samen met allerlei halsbanden. 

Aantal
Niet op voorraad

Over Alles voor uw hond...

Een item voor uw hond nodig? Doegly natuurlijk! Uiteraard letten we ook op de looks en moet uw hond er ook gekleed piekfijn uitzien.Onze accessoires kunnen verschillende doelen hebben, maar steeds staat gebruikscomfort, gemak en plezier voor uw huisdier voorop. Zowel onze honden kledij als harnassen worden door ons in huis ontwikkeld en getest. Door de jarenlange ervaring produceren we op heden steeds conform de hoogste kwaliteitseisen en hebben al onze producten de nodige certificaten. Met Doegly bent U zeker van de hoogste kwaliteit en is uw dier gegarandeerd van comfort en plezier !


Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: lichtblauw 

- Materiaal: nylon

- Afmetingen: 260 cm x 10 mm

- Eenvoudig aan te brengen


Plus- en Minpunten

  • Eenvoudig aan te brengen
  • Ruim 2 meter loopruimte
  • Handig vast te klikken

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Blauw
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Nylon
Huisdier
Hond
Gebruik
Op stap

Reviews

Review toevoegen?

rating
Nylon hondenriem

Deze leiband is ook inclusief een verstelbare nekloop!



Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Hunter? 

Hunter is een familiebedrijf in Duitsland dat sinds 1980 gespecialiseerd is in het ontwerpen en creëren van accessoires voor honden en katten. Ze hebben uiteenlopende producten in hun gamma, van halsbanden en harnassen tot hondenkledij en verzorgingsproducten. Tijdens het vervaardigen van hun hoogwaardige producten hebben ze dan ook één belangrijk woord in het achterhoofd en dat is 'duurzaamheid'. In al hun producten zie je dat kenmerk terugkomen en dat is er ook aan te zien! Hunter heeft dan ook hoge eisen op vlak van functionaliteit en kwaliteit. Dit is mede mogelijk door hun sterk ontwikkelde apparatuur waarmee ze hun aanbod produceren. De populariteit van het merk stijgt wereldwijd en ze exporteren nu zelfs al buiten Europa. 

Kwaliteit en materialen van hun producten:

Om de kwaliteit van hun producten te garanderen start het proces bij de inkoop van pure grondstoffen, die verder worden verwerkt. Wat typisch is voor de producten van Hunter is dat er steeds een aantrekkelijk evenwicht is tussen een stralend design en de hoge functionaliteit en veiligheid van het product. Elk uniek product is voor hen belangrijk, ze geven dan ook veel zorg en toewijding aan elk afzonderlijk product. 

Aanbod Hunter! 

Aangezien Hunter een merk is dat zeer kwalitatieve en hoogwaardige producten verkoopt zijn wij, Doegly heel trots dat wij dit superieure en exclusieve merk aan jullie mogen aanbieden! We hebben een gamma samengesteld met de meest populaire en kwaliteitsvolle producten zoals onze halsbanden, harnassen en leibanden. Hiermee willen we dieren en de eigenaars ervan zoveel mogelijk plezier en comfort bieden. Ontdek dus al onze producten in verschillende maten, materialen en ontwerpen! Met ons gevarieerd aanbod vindt u zeker een manier om uw geliefd huisdier te verrassen!