Grote drink- en eetbak op standaard - 2,8 l - 24 cm

Grote drink- en eetbak op standaard - 2,8 l - 24 cm - TRIXIE

Grote drink- en eetbak op standaard - 2,8 l - 24 cm - TRIXIE

Uw prijs : € 31,99
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 21 evaluaties
5748
4011905249223

Drink- en eetbak op standaard - 2,8 L

Deze drink- en eetbak van Trixie is super handig. Ze zitten beide in een standaard zodat ze niet op de grond staan. De standaard is alsook verstelbaar, zo kan u dit aanpassen aan de lichaamslengte en -houding van uw hond. Op die manier kan uw huisdier op alle gemak eten en drinken. De beide kommen zijn vervaardigd uit metaal, dit zorgt ervoor dat ze tegen een stootje kunnen. De onderzijde van het stel is uitgerust met rubberen voetjes, zo kunnen ze uw vloer niet beschadigen. 

Aantal
Op Voorraad!

Over Drinkbakken...

Een drinkbak is een onmisbaar accessoire in het bestaan van uw trouwe viervoeter. Deze zijn na een verloop van tijd ook wel aan vervanging toe... Daarom hebben wij bij Doegly een breed gamma aan drinkbakken voor uw hond! Het is belangrijk dat uw huisdier uit een kwalitatieve drinkbak kan drinken waaruit er ook steeds hygiënisch water kan gedronken worden. We hebben in ons gamma traditionele drinkbakken maar bijvoorbeeld ook drinkfonteinen of drinkbakken waarin het water voortdurend circuleert om meer zuurstof te creëren. Alleen maar het beste voor uw hond! Bekijk dus zeker eens alle mogelijkheden aan voeder- en drinkbakken die we aanbieden om het leven van u en uw huisdier zo gemakkelijk mogelijk te maken. Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Verstelbare hoogte 

- Slipvast 

- Inhoud: 2,8 L

- Bakvergrendeling 


Plus- en Minpunten

  • Sterk metaal
  • Verstelbaar

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Grijs
Maat
Large (L)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Metaal
Huisdier
Hond
Gebruik
Verzorging

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Trixie? 

Trixie is een Duits bedrijf dat ondertussen al 45 jaar gespecialiseerd is in toebehoren voor huisdieren op de markt brengen. Hun productlijnen worden allemaal onderzocht, uitgetest, en ontwikkeld door experts van het bedrijf. Aan de hand van hun hoge kwaliteitseisen willen ze de beste producten aanbieden aan huisdieren en de baasjes ervan! Hun geheim recept is het schenken van aandacht in combinatie met hun kennis en passie voor huisdieren en alle betrokken partijen. Ze hebben een groot gamma aan artikelen voor verschillende soorten huisdieren zoals: honden, katten, vogels, vissen enzovoort. 

Aanbod Trixie! 

Ze hebben een heel breed aanbod, gaande van halsbanden en -leibanden tot bedden, manden, krabpalen enzovoort. Bij Doegly focussen wij ons op honden en katten. Daarom hebben wij een groot aanbod aan artikelen die geschikt zijn voor honden en poezen. Hieronder zitten handige vervoersboxen/benches waarmee u uw huisdier in alle rust kan vervoeren. De materialen waaruit hun producten zijn vervaardigd zijn allen van hoge kwaliteit. Zo hebben al hun producten een lange, degelijke levensduur waarmee u een tijdje zoet bent. Neem snel een kijkje in het gamma van Trixie en verwen u en uw huisdier met hun zalige producten!