Handige drinkfontein 2 liter Smart Bloom

Handige drinkfontein 2 liter Smart Bloom - EYENIMAL

Handige drinkfontein 2 liter Smart Bloom - EYENIMAL

Uw prijs : € 51,95
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 15 evaluaties
5638
3700192307822

Drinkfontein Smart Bloom 

Wilt u ook graag uw huisdier aanmoedigen om meer fris en gefilterd water te drinken? Dan hebben wij de ideale oplossing namelijk onze drinkfontein smart bloom van Eyenimal. Deze fontein heeft verschillende circulatiemogelijkheden van het water in de drinkbak van uw huisdier. Met 2 opzetstukjes bootst de ene een echte waterval na met meerdere straaltjes en het ander is zoals stromend water uit de kraan. Aan de hand van een bewegingssensor kan u ook instellen of u stromend water wilt bij beweging, constant of af en toe.

Bovendien beschikt de fontein ook over een koolstoffilter waardoor uw huisdier ten allen tijde kan genieten van proper, gefilterd water. U weet ook perfect wanneer u de filter moet vervangen door een indicator die dit aangeeft op het apparaat. De reden waarom het water voortdurend circuleert is omdat bewegend water beter is voor uw huisdier. Het water is op die manier voorzien van meer zuurstof waardoor het ook beter smaakt. Vandaar ook de koolstoffilters, deze verwijderen alle vreemde smaakjes. Er is ook een indicator die aangeeft wanneer het water van de fontein te laag staat. Deze moderne drinkfontein is dus een echte aanrader! 


Aantal
Op Voorraad!

Over Drinkfonteinen...

Het is heel belangrijk voor uw kat dat ze genoeg drinkt en gehydrateerd is. Om uw kat daar een beetje bij te helpen hebben wij verschillende drinkfonteinen in de aanbieding. De fontein zorgt in de eerste plaats voor voldoende zuurstof in het water, dit doet het water ook beter smaken. Uw poes zal zo ook meer drinken. Doordat het water in de fontein voortdurend circuleert is dit ook een trigger voor uw kat. Het bewegende water zal de aandacht van uw kat trekken waardoor ze sneller iets zal drinken. Met dit alles willen we streven naar een betere gezondheid van uw kat, het voorkomt bijvoorbeeld ongemakken zoals blaasontstekingen enzovoort. De fontein biedt uw kat altijd vers en gefilterd water, dit stimuleert om meer te drinken! Is dit een concept dat u heel interessant vindt? Bekijk dan zeker eens ons gamma aan technische snufjes! Allerlei zaken die het leven veel gemakkelijker maken en u en uw huisdier maximaal comfort bieden!


Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Geschikt voor honden en katten 

- Verschillende circulatiemogelijkheden 

- Bewegingssensor

- Filter

- Inhoud: 2 liter


Plus- en Minpunten

  • Grote inhoud
  • Handige gadgets

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Wit
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Kunststof
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Verzorging

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Eyenimal? 

De producten van Eyenimal worden geproduceerd door een Frans bedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van hightech producten die de levensstijl van de baasjes en huisdieren een stuk gemakkelijker maakt! Ze ontwikkelen gebruiksvriendelijke en 'slimme' oplossingen voor uw huisdier met geavanceerde technologieën. Hun producten zijn telkens ontworpen a.d.h.v. een innovatief concept en een modern design. Waarbij hun motto 'Het baasje is de beste vriend van hun huisdier' steeds tot zijn recht komt. Wereldwijd bieden ze een groot aanbod aan handige accessoires voor honden en katten. Ze komen steeds met verrassende producten omdat ze nauw samenwerken met deskundigen die de juiste kennis en ervaring hebben. Het merk heeft een wereldwijde erkenning daarom zijn wij dan ook heel trots dat we bij Doegly deze exclusieve producten mogen aanbieden. 

Aanbod Eyenimal! 

Topproducten zoals onder andere de Petcam, voerautomaat en drinkfontein hebben uiteraard een plaatsje gekregen in het gamma van Doegly. Deze evolutionaire producten maken alles zoveel gemakkelijker. De drinkfontein is bijvoorbeeld speciaal ontworpen om uw huisdier aan te moedigen zodat hij of zij meer zou drinken, dit bevordert de gezondheid van uw huisdier. Bij de voerautomaat kan je dan weer instellen wanneer de voederbak automatisch uw huisdier voorziet van eten. Super handig en functioneel voor het baasje. Zoals u dus al merkt beschikken we over een interessant aanbod aan evolutionaire items en accessoires voor u en uw huisdier. Voordelen en gemak voor iedereen!