Zachte, leren halsband met decoratie - 47-54 x 60 x 3,9 cm - zwart

Zachte, leren halsband met decoratie - 47-54 x 60 x 3,9 cm - zwart - HUNTER

Zachte, leren halsband met decoratie - 47-54 x 60 x 3,9 cm - zwart - HUNTER

Uw prijs : € 57,95
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 30 evaluaties
5652
4016739416117

Met deze halsband geef je echt een luxe uitstraling rond het nekje van jouw hond! Deze halsband bestaat uit een zachte, leren laag. Het is afgewerkt met decoratie parel, dit geeft een unieke uitstraling. Het voelt zeer prettig aan voor jouw trouwe viervoeter. De minimale verstelbare lengte is 47 cm en de maximale 54 cm. Dit is dan voor de nekomtrek. 

Aantal
Niet op voorraad

Over Halsbanden...

Een halsband voor honden is cruciaal tijdens het uitlaten of tijdens een lange wandeling met uw trouwe viervoeter. Een halsband omvat altijd alleen de nek van uw hond. Dit voelt fijn aan voor uw hond, omdat hij niet wordt beperkt in zijn bewegingsvrijheid. Er zijn echter wel verschillende soorten halsbanden. Zo hebt u de klassieke halsbanden die vallen niet erg op en zijn vaak heel neutraal. De anti-blafhalsbanden zorgen er op hun beurt dan terug voor dat het blaffen wordt beperkt tijdens het uitlaten van uw hond. Wanneer de hond erg hard trekt is een halsband niet de juiste optie voor uw hond, omdat hij door het harde trekken nekblessures kan oplopen.


Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: zwart 

- Verstelbare lengte 

- Materiaal: zacht, veerkrachtig leer 

- Afmetingen: 47-54 x 60 x 3,9 cm

- Afgewerkt met kleurrijke parels 


Plus- en Minpunten

  • Afgewerkt met parels
  • Verstelbare lengtes
  • Hoogwaardig materiaal

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Zwart
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Kunstleer
Huisdier
Hond
Gebruik
Op stap

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Hunter? 

Hunter is een familiebedrijf in Duitsland dat sinds 1980 gespecialiseerd is in het ontwerpen en creëren van accessoires voor honden en katten. Ze hebben uiteenlopende producten in hun gamma, van halsbanden en harnassen tot hondenkledij en verzorgingsproducten. Tijdens het vervaardigen van hun hoogwaardige producten hebben ze dan ook één belangrijk woord in het achterhoofd en dat is 'duurzaamheid'. In al hun producten zie je dat kenmerk terugkomen en dat is er ook aan te zien! Hunter heeft dan ook hoge eisen op vlak van functionaliteit en kwaliteit. Dit is mede mogelijk door hun sterk ontwikkelde apparatuur waarmee ze hun aanbod produceren. De populariteit van het merk stijgt wereldwijd en ze exporteren nu zelfs al buiten Europa. 

Kwaliteit en materialen van hun producten:

Om de kwaliteit van hun producten te garanderen start het proces bij de inkoop van pure grondstoffen, die verder worden verwerkt. Wat typisch is voor de producten van Hunter is dat er steeds een aantrekkelijk evenwicht is tussen een stralend design en de hoge functionaliteit en veiligheid van het product. Elk uniek product is voor hen belangrijk, ze geven dan ook veel zorg en toewijding aan elk afzonderlijk product. 

Aanbod Hunter! 

Aangezien Hunter een merk is dat zeer kwalitatieve en hoogwaardige producten verkoopt zijn wij, Doegly heel trots dat wij dit superieure en exclusieve merk aan jullie mogen aanbieden! We hebben een gamma samengesteld met de meest populaire en kwaliteitsvolle producten zoals onze halsbanden, harnassen en leibanden. Hiermee willen we dieren en de eigenaars ervan zoveel mogelijk plezier en comfort bieden. Ontdek dus al onze producten in verschillende maten, materialen en ontwerpen! Met ons gevarieerd aanbod vindt u zeker een manier om uw geliefd huisdier te verrassen!