Onderstel van de set Dome 2 brake - S - Zwart

Onderstel van de set Dome 2 brake - S - Zwart - AIRBUGGY

Onderstel van de set Dome 2 brake - S - Zwart - AIRBUGGY

Uw prijs : € 405,00
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 25 evaluaties
5820
4580445410603

Onderstel van de set Dome 2 brake - S - Zwart

Deze set is enkel het frame van de Airbuggy Dome 2 Brake. Het onderstel bestaat dus uit het frame met de wielen. Op deze manier kan u zelf uw Airbuggy samen stellen. De set is geschikt voor de reismanden (bovenstel) in de maat S en M. De brake set is uiteraard uitgerust met de handige handrem die de veiligheid voor u en uw huisdier vrijwaart. 

Aantal
Op Voorraad!

Over Hondenbuggy's...

Buggy's voor honden kunnen een ideale oplossing bieden in verschillende situaties en voor verschillende redenen. De meest voorkomende reden is de leeftijd van uw hond. De leeftijd zorgt ervoor dat uw hond zelf niet meer in staat is om te lopen of het is gewoon heel erg lastig. Dankzij de hondenbuggy kan u, als baasje ervoor zorgen dat uw trouwe viervoeter niet te veel last zal ondervinden tijdens een lange wandeling. Een andere situatie, is als uw hond erg angstig is of eens getraumatiseerd werd waardoor hij niet uit huis durft komen. De buggy helpt in dit geval uw hond, door een veilige plek te vormen. Er bestaan heel wat verschillende soorten, kleuren en merken. 
Doegly is in zee gegaan met de japanse fabrikant AIRBUGGY. De producten van AIRBUGGY zijn zeker niet goedkoop maar wel top kwaliteit. Men noemt ze soms de Mercedes van de honden buggy's.


Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Onderstel voor Airbuggy Dome 2

- Frame met wielen 

- Handrem 

- Kleur: Zwart


Plus- en Minpunten

  • Zeer kwaliteitsvol materiaal
  • Stevige handrem

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Zwart
Maat
Small (S)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Aluminium
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Op stap

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Airbuggy?

AIRBUGGY is een Japans luxemerk, gespecialiseerd in het maken van buggy's en kinderwagens. Bij AIRBUGGY staan design, duurzaamheid en gebruiksgemak bovenaan de eisenlijst. Dankzij deze eisenlijst staan ze dan ook gekend als topmerk binnen de buggywereld. Ze gebruiken enkel de beste materialen en voldoen uiteraard ruimschoots aan alle veiligheidseisen. Enkele jaren geleden ontwikkelde het Japans luxemerk ook een model voor honden en andere huisdieren.
De hondenwagens van AIRBUGGY zijn niet zomaar een afgeleide van de bestaande kinderwagen, maar werden van de grond af aan ontwikkeld om het uw geliefde huisdier zo comfortabel mogelijk te maken. 

Ondertussen mag "AIRBUGGY for pets" zich gerust de Mercedes, of zelfs nog beter de Ferrari, onder de dieren wagentjes noemen. Het gamma is uitgebreid van één enkel model tot een gans gamma hondenwandelwagens. We moeten er wel meteen bij vermelden dat het prijskaartje van het gamma honden buggy's ook in de Mercedes klasse hoort, echter de kwaliteit is gegarandeerd TOPKLASSE.

Naast de hondenbuggy's ontwikkelde AIRBUGGY recentelijk ook dragers voor huisdieren. Werkelijk alles aan "AIRBUGGY for Pets" ademt topkwaliteit en luxe uit. Hierbij geven wij graag enkele voorbeelden die het merk onderscheidend maken van de veelal goedkopere collega's. 
AIRBUGGY gebruikt enkel en alleen banden met lucht, er worden nooit volle banden op gemonteerd. Dit resulteert uiteraard in een veel comfortabeler weg- en rijgedrag.
De honden buggy bevat ook een hoogtechnologisch remsysteem die in onderaanneming speciaal ontwikkeld werd voor deze buggy's. (door het bedrijf Karasawa)

Waarom een honden buggy kopen?

Een hondenbuggy kan U of uw huisdier omwille van verschillende redenen van dienst zijn, we sommen er enkele op:

- U hebt meerdere huisdieren en ze worden gestresseerd in het drukke stadsverkeer;
- U bezit een oudere hond die moeite heeft met langere wandelingen;
- Uw hond is geblesseerd en het is gevaarlijk om hem aan de leiband te houden (iemand zou hem kunnen kwetsen);
- Uw hond of ander huisdier heeft de nijging van weglopen;
- U wandelt vaak langs drukke wegen.

U ziet het, dankzij de buggy voor honden kan U uw geliefde huisdier terug meenemen op pad waar het anders eenzaam alleen thuis moet blijven.

Het complete gamma van AIRBUGGY is ruwweg op te splitsen in twee verschillende lijnen, de Dome Serie en de Cube serie. De series zijn vernoemd naar het fysieke uitzicht van de dierenwagentjes. De Dome serie heeft de gekende ei-vorm en is geschikt voor kleinere hondjes en/of andere huisdieren. De Cube serie heeft een kubusvormige uiterlijk en is geschikt voor grotere huisdieren. Hier zijn bepaalde modellen ook geschikt om als aanhangwagen voor de fiets of bromfiets gebruikt te worden.

Hieronder een overzicht van het Dome gamma:

Dome 2 - De meest veelzijdige buggy

De "AIRBUGGY Dome 2" is het meest populaire model in de reeks, het is geschikt voor honden (of andere huisdieren) tot 10 kilogram.
Dit model wordt geleverd in drie verschillende kleuren namelijk: Tango red - Rose Pink en Urban Stone.
Zowel de kleur als de structuur van de gebruikte stoffen verschillen per model. Dit is dan ook de reden waardoor er een prijsverschil is tussen de verschillende versies.

Door de populariteit van dit merk is er ook een aparte markt met accessoires voor deze buggy ontstaan. Verschillende fabrikanten bieden extra draagtassen, manden of andere toebehoren aan die speciaal voor deze AIRBUGGY Dome 2 ontwikkeld werden.

Eigenschappen:

De AIRBUGGY Dome 2, is een compacte honden wagen die uitermate geschikt is voor kleinere honden en makkelijk meeneembaar dankzij het compacte onderstel en de apart te transporteren bovenbouw.
Het frame van deze hondenbuggy is gemaakt van duurzaam aluminium en werd verstevigd met kunststoffenranden. De rem zit vast aan het frame bevestigd.
Het geheel weegt ongeveer 7800 gram (exclusief bovenbouw).
De hondenwagen is voorzien van drie wielen van 8 inch, eentje vooraan en twee achteraan, dit maakt het sturen zeer eenvoudig en zorgt voor een bijzonder korte draaicirkel.
De luchtbanden zorgen voor een uiterst stabiel en comfortabel weg gedrag.

De bovenbouw (koepel van +/- 3.5 kg) van de AIRBUGGY Dome 2 is volledig los te maken van het frame, deze is dus eenvoudig los te gebruiken als leuk ogend hondenhuisje of mand en kan zelfs als (iets grotere) draagtas gebruikt worden om bv. uw huisdier mee te nemen op reis. (De schouderband wordt standaard meegeleverd.)
Aan de buitenkant is de koepel voorzien van enkele handige opbergvakken om bv. poepzakjes mee te nemen.
De gebruikte materialen voor de koepel zijn o.a. uiterst stevig polyester en katoen, de structuur hangt af van de gekozen kleur.

De koepel kan ook apart aangekocht worden en dus gewoon als reismand of hondenhuisje gebruikt worden.
De binnenafmetingen zijn : 33 cm x 79 cm x 79 cm. Een ideale ruimte dus voor kleinere honden tot ongeveer 10 kilogram, of meerdere kleine hondjes.
De koepel is voorzien van doorkijkvlakken in gaas zodat uw trouwe viervoeter lustig naar de buitenwereld kan staren.
Het dak van de bovenbouw is verwijderbaar, hierdoor kan de wagen als open honden wandel wagen gebruikt worden.

We kunnen besluiten dat de AIRBUGGY Dome 2 de meest luxueuze hondenbuggy op de markt is, wat resulteert in een navenante hogere prijsstelling, als kwaliteit primeert is er geen betere te vinden voor hondjes tot 10 kilogram.