Premium hondenharnas - Anti-trek - 80-97 x 2.5 cm - Oceaan blauw/Grijs

Premium hondenharnas - Anti-trek - 80-97 x 2.5 cm - Oceaan blauw/Grijs - TRIXIE

Premium hondenharnas - Anti-trek - 80-97 x 2.5 cm - Oceaan blauw/Grijs - TRIXIE

Uw prijs : € 36,00
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 21 evaluaties
5800
4053032419988

Premium hondenharnas - 80-97 x 2.5 cm

Dit is een comfortabel hondenharnas van Trixie. Dit harnas is geschikt om lange wandelingen mee te maken omdat het harnas zacht gevoerd is. Dit zorgt voor meer comfort voor uw huisdier, zonder schuur- of drukplekken. Het harnas is verstelbaar in lengte bij de nek en buik. Zo past hij voor ieder huisdier. Er hangt ook een ijzeren ring aan waar u verschillende dingen kan hangen zoals poepzakjes, heel handig. Er is ook een extra aanlijn-ring op de buik! Het zachte doch stevige materiaal is een ideale combinatie! 

Aantal
Niet op voorraad

Over Hondenharnassen...

Het hondenharnas is steeds populairder en is een goed alternatief voor een halsband. Een harnas is een combinatie va nekriem en buikriem die aan elkaar vastzitten doormiddel van rug- en borstbanden. Het hondenharnas is ideaal voor honden die veel weerstand bieden tijdens het wandelen. Er zijn verschillende soorten harnassen, dus het is steeds belangrijk om de juiste uit te kiezen. Het X-harnas biedt meer comfort dankzij de extra bekleding. Het biedt geen beperking in de bewegingsvrijheid en de riem is vrij verstelbaar. Het X-harnas is dus ideaal voor puppy's en honden met een spitse of smalle borstkas. Het H-harnas is in grootte verstelbaar en dus geschikt bij sportieve activiteiten zoals joggen. Het Y-harnas is een variant van het H-harnas waarbij het borstgedeelte bekleed is en doormiddel van het smalle design kan uw hond moeilijk uit het harnas komen. De riem ligt meestal direct op de schouderbladen en dicht bij het okselgedeelte. Het veiligheidsharnas heeft een hoog draagcomfort dankzij de verstelbare riem. Het harnas is makkelijk aan en uit te doen en heeft een extra handgreep zodat u sneller kan ingrijpen. Het harnas is dus perfect voor honden die zich snel uit een harnas kunnen behelpen, dus als het ware ideaal voor kleine hondenrassen en puppy's. Het Instapharnas is een ideaal harnas om snel aan en af te doen, doordat de hond vanaf boven in het harnas kan stappen. Het bestaat steeds uit een vachtvriendelijk materiaal en heeft een ergonomisch design. Als laatste hebben we nog het power harnas, dit harnas heeft een breder gedeelte op de rug en is vrij verstelbaar zonder riem tussen de voorpoten. Dit harnas is ideaal voor patrouillehonden en trainingshonden. 


Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Comfortabel, zacht materiaal 

- Extra aanlijn-ring

- Verstelbaar 

- Extra oogjes 

- Kleur: Oceaan blauw / appelblauw-zeegroen met grijs

- Afmetingen: buikomvang 80 - 97 x 2,5 cm 


Plus- en Minpunten

  • Uniek kleur
  • Handig in gebruik
  • Sterk materiaal

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Blauw
Maat
Large (L)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Polyester
Huisdier
Hond
Gebruik
Op stap

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Trixie? 

Trixie is een Duits bedrijf dat ondertussen al 45 jaar gespecialiseerd is in toebehoren voor huisdieren op de markt brengen. Hun productlijnen worden allemaal onderzocht, uitgetest, en ontwikkeld door experts van het bedrijf. Aan de hand van hun hoge kwaliteitseisen willen ze de beste producten aanbieden aan huisdieren en de baasjes ervan! Hun geheim recept is het schenken van aandacht in combinatie met hun kennis en passie voor huisdieren en alle betrokken partijen. Ze hebben een groot gamma aan artikelen voor verschillende soorten huisdieren zoals: honden, katten, vogels, vissen enzovoort. 

Aanbod Trixie! 

Ze hebben een heel breed aanbod, gaande van halsbanden en -leibanden tot bedden, manden, krabpalen enzovoort. Bij Doegly focussen wij ons op honden en katten. Daarom hebben wij een groot aanbod aan artikelen die geschikt zijn voor honden en poezen. Hieronder zitten handige vervoersboxen/benches waarmee u uw huisdier in alle rust kan vervoeren. De materialen waaruit hun producten zijn vervaardigd zijn allen van hoge kwaliteit. Zo hebben al hun producten een lange, degelijke levensduur waarmee u een tijdje zoet bent. Neem snel een kijkje in het gamma van Trixie en verwen u en uw huisdier met hun zalige producten!