Reflecterend Noorse harnas in nylon - medium 52-62 x 2,5 cm - lichtbruin

Reflecterend Noorse harnas in nylon - medium 52-62 x 2,5 cm - lichtbruin - HUNTER

Reflecterend Noorse harnas in nylon - medium 52-62 x 2,5 cm - lichtbruin - HUNTER

Uw prijs : € 30,95
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 60 evaluaties
5648
4016739609571

Deze hondentuig is perfect voor de honden die een gevoelig nekje hebben, het is een goede vervanger voor een halsband. Vanbinnen in deze harnas zit fleece, hierdoor voelt het harnas prettig aan bij jouw hond. De bekleding aan de buitenkant is een water-afwerende stof. Er zijn ook allerlei reflecterende stroken, hierdoor valt je hond altijd op tijdens het uitlaten als er een auto of fietser passeert. Wat ook handig is aan deze harnas is dat de buikomvang verstelbaar is. Moest hij/ zij even wat aankomen is dit geen probleem en kan je dit bijstellen met verstelbare haakjes. Deze harnas is dus perfect geschikt voor alle activiteiten die je met jouw trouwe viervoeter wilt doen! Het harnas is eenvoudig te bevestigen door de O-riem. 

Aantal
Niet op voorraad

Over kattenharnassen...

Het kattenharnas is steeds populairder. Een harnas is een combinatie va nekriem en buikriem die aan elkaar vastzitten doormiddel van rug- en borstbanden. Het kattenharnas is ideaal voor katten tijdens het wandelen.


Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: lichtbruin 

- Materiaal: nylon en fleece 

- Met verstelbare riempjes 

- Afmetingen: 52-62 x 2,5 cm

(De borstomvang A op de foto) is verstelbaar, deze kan ingesteld worden op een lengte tussen de 52 en 62 cm.

(De breedte van de band is dan weer 2,5 cm)


Plus- en Minpunten

  • Met verstelbare riempjes
  • Geen pijn aan de nek
  • Reflecterend
  • Eenvoudig aan te brengen

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Bruin
Maat
Medium (M)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Nylon
Huisdier
Hond
Gebruik
Op stap

Reviews

Review toevoegen?

rating
relfecterend harnas

De bekleding aan de buitenkant is een water-afwerende stof. Er zijn ook allerlei reflecterende stroken, hierdoor valt je hond altijd op tijdens het uitlaten als er een auto of fietser passeert

rating
harnas

Wat ook handig is aan deze harnas is dat de buikomvang verstelbaar is. Moest hij/ zij even wat aankomen is dit geen probleem en kan je dit bijstellen met verstelbare haakjes. Deze harnas is dus perfect geschikt voor alle activiteiten die je met jouw trouwe viervoeter wilt doen! Het harnas is eenvoudig te bevestigen door de O-riem.

rating
REFLECTEREND HARNAS IN NYLON

Met verstelbare riempjes Geen pijn aan de nek Reflecterend Eenvoudig aan te brengen DIK TEVREDEN!!!

rating
Kwaliteitsvolle producten

Doegly zeer tevreden van de producten al meerdere malen iets gekocht

rating
Harnas in nylon

zeer tevreden van echt pure kwaliteitMeer info over het merk van dit product.

Meer weten over Hunter? 

Hunter is een familiebedrijf in Duitsland dat sinds 1980 gespecialiseerd is in het ontwerpen en creëren van accessoires voor honden en katten. Ze hebben uiteenlopende producten in hun gamma, van halsbanden en harnassen tot hondenkledij en verzorgingsproducten. Tijdens het vervaardigen van hun hoogwaardige producten hebben ze dan ook één belangrijk woord in het achterhoofd en dat is 'duurzaamheid'. In al hun producten zie je dat kenmerk terugkomen en dat is er ook aan te zien! Hunter heeft dan ook hoge eisen op vlak van functionaliteit en kwaliteit. Dit is mede mogelijk door hun sterk ontwikkelde apparatuur waarmee ze hun aanbod produceren. De populariteit van het merk stijgt wereldwijd en ze exporteren nu zelfs al buiten Europa. 

Kwaliteit en materialen van hun producten:

Om de kwaliteit van hun producten te garanderen start het proces bij de inkoop van pure grondstoffen, die verder worden verwerkt. Wat typisch is voor de producten van Hunter is dat er steeds een aantrekkelijk evenwicht is tussen een stralend design en de hoge functionaliteit en veiligheid van het product. Elk uniek product is voor hen belangrijk, ze geven dan ook veel zorg en toewijding aan elk afzonderlijk product. 

Aanbod Hunter! 

Aangezien Hunter een merk is dat zeer kwalitatieve en hoogwaardige producten verkoopt zijn wij, Doegly heel trots dat wij dit superieure en exclusieve merk aan jullie mogen aanbieden! We hebben een gamma samengesteld met de meest populaire en kwaliteitsvolle producten zoals onze halsbanden, harnassen en leibanden. Hiermee willen we dieren en de eigenaars ervan zoveel mogelijk plezier en comfort bieden. Ontdek dus al onze producten in verschillende maten, materialen en ontwerpen! Met ons gevarieerd aanbod vindt u zeker een manier om uw geliefd huisdier te verrassen!