Kattenhuis met krabvloer - karton - 42 x 35 x 50 cm

Kattenhuis met krabvloer - karton - 42 x 35 x 50 cm - CROCI

Kattenhuis met krabvloer - karton - 42 x 35 x 50 cm - CROCI

Uw prijs : € 25,89
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 31 evaluaties
5692
8023222202641

Dit kattenhuis is een veilige plaats voor jouw kat! Het huisje bestaat uit karton en de vloer bestaat uit een oppervlak met hetzelfde materiaal als een krabpaal. Hierdoor kan je kat in alle rust en met een veilig gevoel krabben. Hierdoor kan zijn/ haar nagels geslepen worden. De buitenkant bestaat uit karton en heeft een print van een echt huisje. Hierdoor heeft jouw viervoeter een eigen huis voor hem of haar alleen! 

Aantal
Op Voorraad!

Over Krabmatten...

Elke kat heeft wel de neiging om zijn klauwtjes te krabben. Meestal doen poezen dit buiten aan bijvoorbeeld een boom. Dit wil zeggen dat binnenpoezen hier dan geen mogelijkheid toe hebben. Maar niets is minder waar! Hiervoor zijn krabmatten ontworpen. Een krabmat is zowel geschikt voor buiten- als binnenpoezen en bieden hen de mogelijkheid om de klauwtjes te krabben. Krabmatten kunnen zowel op de grond, over meubels als voor behangpapier geplaatst worden zodat de poes deze niet vernield tijdens het krabben. Krabmatten voor poezen zijn geschikt voor alle soorten poezen en kun je in verschillende modellen terugvinden. 


Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: meerkleurig

- Materiaal: karton 

- Krabbodem binnenin

- Print van een huis aan de buitenzijde 

- Zo kan je kat krabben met een gerust gevoel 

- Afmetingen: 42 x 35 x 50 cm  


Plus- en Minpunten

  • Print van een huis
  • Krabbodem
  • Veilig gevoel om te krabben

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Meerkleurig
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Karton
Huisdier
Poes
Gebruik
Plezier

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Croci? 

Croci (Spa) is opgericht door gebroeders in 1990. Het merk is afkomstig uit Varese in Italië. Het bedrijf is wereldwijd een grote leverancier van alles wat met dieren te maken heeft. Ze hebben door de jaren heen een sterke positie verworven op de huisdierenmarkt. Het merk staat voor betrouwbaarheid, innovatie en respect voor het milieu. Dit zijn waarden waar ze veel belang aan hechten. Al hun producten zijn voorzien van een origineel, Italiaans design. Ontworpen door echt vakmanschap! Croci heeft hun succes te danken aan hun klantgerichte filosofie en voortdurend ontwikkelen en in beweging zijn. Het zoeken naar nieuwe oplossingen en kwaliteitsvolle artikelen ontwerpen zijn echte troeven van het bedrijf.

Aanbod Croci! 

Doegly heeft voor u de meest interessante producten uitgezocht en samen in een mooi assortiment gegoten. Ons gamma is uiteenlopend, zo is er zeker voor ieder wat wils. We hebben verschillende moderne hondentassen in de aanbieding, zo bieden we ook artikelen aan waarop uw huisdier lekker kan rusten zoals manden, ligmatten enzovoort. Verder zijn er ook hondenriemen en -harnassen die direct in het oog springen. Met het kwalitatieve en Italiaanse design is het een lust voor het oog! Snuister dus zeker eens rond in ons uitgebreid aanbod aan Croci producten.