Kattenhuis met krabvloer - karton - 42 x 35 x 50 cm - bruin

Kattenhuis met krabvloer - karton - 42 x 35 x 50 cm - bruin - CROCI

Kattenhuis met krabvloer - karton - 42 x 35 x 50 cm - bruin - CROCI

Uw prijs : € 26,50
incl. BTW
Productscore: 3 / 5 op 34 evaluaties
5693
8023222202658

Croci Kattenhuis Villa Karton Bruin 42 x 35 x 50 cm 
Het Croci Kattenhuis Villa Karton Bruin 42 x 35 x 50 cm is een leuk krabhuis voor de kat, gemaakt van karton, met krabvlak aan de binnenzijde. Ideaal voor jouw kat omdat hij zo met een beschermd gevoel kan krabben! Het leuke huis is gemaakt van karton en is aan de binnenzijde op de bodem voorzien van een kartonnen krabvlak. Zo kan jouw kat zich niet enkel verstoppen in het huis, maar kan het ook gebruikt worden om de nagels te slijpen. Een multifunctionele villa voor jouw viervoeter!

- Leuk krabhuis voor de kat
- Villa gemaakt van karton
- Met krabmat op de bodem aan de binnenzijde
- Biedt de kat krabmogelijkheden en een beschermd gevoel

Afmetingen: 42 x 35 x 50 cm 

Dit kattenhuis is een veilige plaats voor jouw kat! Het huisje bestaat uit karton en de vloer bestaat uit een oppervlak met hetzelfde materiaal als een krabpaal. Hierdoor kan je kat in alle rust en met een veilig gevoel krabben. Hierdoor kan zijn/ haar nagels geslepen worden. De buitenkant bestaat uit karton en heeft een vorm van een echt huisje. Hierdoor heeft jouw viervoeter een plaats voor hem of haar alleen! 

Aantal
Niet op voorraad

Over Krabmatten...

Elke kat heeft wel de neiging om zijn klauwtjes te krabben. Meestal doen poezen dit buiten aan bijvoorbeeld een boom. Dit wil zeggen dat binnenpoezen hier dan geen mogelijkheid toe hebben. Maar niets is minder waar! Hiervoor zijn krabmatten ontworpen. Een krabmat is zowel geschikt voor buiten- als binnenpoezen en bieden hen de mogelijkheid om de klauwtjes te krabben. Krabmatten kunnen zowel op de grond, over meubels als voor behangpapier geplaatst worden zodat de poes deze niet vernield tijdens het krabben. Krabmatten voor poezen zijn geschikt voor alle soorten poezen en kun je in verschillende modellen terugvinden. 


Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: meerkleurig

- Materiaal: karton 

- Krabbodem binnenin

- Zo kan je kat krabben met een gerust gevoel 

- Afmetingen: 42 x 35 x 50 cm  


Plus- en Minpunten

  • Eenvoudig design
  • Krabbodem
  • Veilig gevoel om te krabben

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Bruin
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Karton
Huisdier
Poes
Gebruik
Plezier

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Croci? 

Croci (Spa) is opgericht door gebroeders in 1990. Het merk is afkomstig uit Varese in Italië. Het bedrijf is wereldwijd een grote leverancier van alles wat met dieren te maken heeft. Ze hebben door de jaren heen een sterke positie verworven op de huisdierenmarkt. Het merk staat voor betrouwbaarheid, innovatie en respect voor het milieu. Dit zijn waarden waar ze veel belang aan hechten. Al hun producten zijn voorzien van een origineel, Italiaans design. Ontworpen door echt vakmanschap! Croci heeft hun succes te danken aan hun klantgerichte filosofie en voortdurend ontwikkelen en in beweging zijn. Het zoeken naar nieuwe oplossingen en kwaliteitsvolle artikelen ontwerpen zijn echte troeven van het bedrijf.

Aanbod Croci! 

Doegly heeft voor u de meest interessante producten uitgezocht en samen in een mooi assortiment gegoten. Ons gamma is uiteenlopend, zo is er zeker voor ieder wat wils. We hebben verschillende moderne hondentassen in de aanbieding, zo bieden we ook artikelen aan waarop uw huisdier lekker kan rusten zoals manden, ligmatten enzovoort. Verder zijn er ook hondenriemen en -harnassen die direct in het oog springen. Met het kwalitatieve en Italiaanse design is het een lust voor het oog! Snuister dus zeker eens rond in ons uitgebreid aanbod aan Croci producten.