Krabpaal met ligplaatsen 40 x 40 x 117 cm - Grijs

Krabpaal met ligplaatsen 40 x 40 x 117 cm - Grijs - TRIXIE

Krabpaal met ligplaatsen 40 x 40 x 117 cm - Grijs - TRIXIE

Uw prijs : € 49,99
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 24 evaluaties
5749
4011905438825

Krabpaal met ligplaatsen 40 x 40 x 117 cm - Grijs

Deze speelse krabpaal van Trixie is voor iedere kat een plezier. De krabpaal heeft verschillende mogelijkheden waarop uw kat zich kan uitleven. Er zijn uiteraard verschillende mogelijkheden om aan te krabben, er zijn enkele plateau's waarop uw poes kan rusten en bovenaan hangt er ook nog een koordje met een speeltje aan. Hier kan uw kat zich dus wel even mee bezig houden! De plateau's hebben een pluche bekleding, de rest is bekleed met sisal.

Aantal
Op Voorraad!

Over Krabpalen en krabmeubels...

De krabpalen van Doegly zijn als het ware speelgoed voor katten. De krabpalen bestaan uit een dikke paal of meerdere palen en die zijn dan bekleed met een stuk ruw tapijt, touw, of sisal. De palen nemen vaak een groot oppervlak in beslag, waar ook rekening mee gehouden moet worden bij het aankopen van dit speelgoed. De krabpalen kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Zo dienen ze niet enkel als speelgoed, maar ook als verzorging van hun nagels. 

Krabmeubels zijn meubels voor katten die dan al wat meer plaats in beslag nemen dan een krabmat of krabpaal. Krabmeubels zijn meestal een combinatie van een krabpaal, krabmat en rustgelegenheid. Het is als het ware een meubel waar uw poes zowel kan spelen als kan rustig genieten. Verder hebben we ook nog krabmatten en krabbollen die uw kat uren plezier kunnen geven! Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Materiaal: Pluche, sisal 

- Kleur: Beige/grijs

- Koord met speeltje

- Afmetingen: 40 x 40 x 117 

- Diameter: 9 cm


Plus- en Minpunten

  • Leuk speeltje
  • Zachte stofatie
  • Perfect van grootte

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Beige
Maat
Medium (M)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Pluche
Huisdier
Poes
Gebruik
Plezier

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Trixie? 

Trixie is een Duits bedrijf dat ondertussen al 45 jaar gespecialiseerd is in toebehoren voor huisdieren op de markt brengen. Hun productlijnen worden allemaal onderzocht, uitgetest, en ontwikkeld door experts van het bedrijf. Aan de hand van hun hoge kwaliteitseisen willen ze de beste producten aanbieden aan huisdieren en de baasjes ervan! Hun geheim recept is het schenken van aandacht in combinatie met hun kennis en passie voor huisdieren en alle betrokken partijen. Ze hebben een groot gamma aan artikelen voor verschillende soorten huisdieren zoals: honden, katten, vogels, vissen enzovoort. 

Aanbod Trixie! 

Ze hebben een heel breed aanbod, gaande van halsbanden en -leibanden tot bedden, manden, krabpalen enzovoort. Bij Doegly focussen wij ons op honden en katten. Daarom hebben wij een groot aanbod aan artikelen die geschikt zijn voor honden en poezen. Hieronder zitten handige vervoersboxen/benches waarmee u uw huisdier in alle rust kan vervoeren. De materialen waaruit hun producten zijn vervaardigd zijn allen van hoge kwaliteit. Zo hebben al hun producten een lange, degelijke levensduur waarmee u een tijdje zoet bent. Neem snel een kijkje in het gamma van Trixie en verwen u en uw huisdier met hun zalige producten!