Stevige krabton - Ria - 37 x 37 x 37 cm - Lichtgrijs

Stevige krabton - Ria - 37 x 37 x 37 cm - Lichtgrijs - TRIXIE

Uw prijs : € 49,20
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 26 evaluaties
5778
4011905447063

Stevige krabton - Ria - 37 x 37 x 39 cm

Deze krabton van Trixie is eigenlijk 2-in-1. Het kan dienen als mandje voor uw kat. Ze kan kiezen tussen 2 rustplaatsen, het eerste is wat meer beschut waardoor ze haar geborgen kan voelen, het tweede is bovenaan de troon! Naast zich nestelen in de zachte kussens uit pluche/fleece is er ook het krabgedeelte. Voor het plezier en de nageltjes van uw kat is er gewerkt met een sisal stof. Deze stof is gebruikt rondom de ton waardoor deze ook een stoere look krijgt. De afwisseling van de warme en zachte pluche en de sisal stof is een ideale combinatie!

Aantal
Op Voorraad!

Over Krabpalen en krabmeubels...

De krabpalen van Doegly zijn als het ware speelgoed voor katten. De krabpalen bestaan uit een dikke paal of meerdere palen en die zijn dan bekleed met een stuk ruw tapijt, touw, of sisal. De palen nemen vaak een groot oppervlak in beslag, waar ook rekening mee gehouden moet worden bij het aankopen van dit speelgoed. De krabpalen kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Zo dienen ze niet enkel als speelgoed, maar ook als verzorging van hun nagels. 

Krabmeubels zijn meubels voor katten die dan al wat meer plaats in beslag nemen dan een krabmat of krabpaal. Krabmeubels zijn meestal een combinatie van een krabpaal, krabmat en rustgelegenheid. Het is als het ware een meubel waar uw poes zowel kan spelen als kan rustig genieten. Verder hebben we ook nog krabmatten en krabbollen die uw kat uren plezier kunnen geven! Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Materiaal: Pluche, sisal

- 2 rustplaatsen 

- Kussen kan losgemaakt worden om met de hand te wassen

- Diameter paal: 37 cm

- Kleur: lichtgrijs/lichtbruin


Plus- en Minpunten

  • Klein maar fijn
  • 2 leuke rustplaatsen
  • Rondom krabplaats

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Grijs
Maat
Small (S)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Sisal
Huisdier
Poes
Gebruik
Plezier

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Trixie? 

Trixie is een Duits bedrijf dat ondertussen al 45 jaar gespecialiseerd is in toebehoren voor huisdieren op de markt brengen. Hun productlijnen worden allemaal onderzocht, uitgetest, en ontwikkeld door experts van het bedrijf. Aan de hand van hun hoge kwaliteitseisen willen ze de beste producten aanbieden aan huisdieren en de baasjes ervan! Hun geheim recept is het schenken van aandacht in combinatie met hun kennis en passie voor huisdieren en alle betrokken partijen. Ze hebben een groot gamma aan artikelen voor verschillende soorten huisdieren zoals: honden, katten, vogels, vissen enzovoort. 

Aanbod Trixie! 

Ze hebben een heel breed aanbod, gaande van halsbanden en -leibanden tot bedden, manden, krabpalen enzovoort. Bij Doegly focussen wij ons op honden en katten. Daarom hebben wij een groot aanbod aan artikelen die geschikt zijn voor honden en poezen. Hieronder zitten handige vervoersboxen/benches waarmee u uw huisdier in alle rust kan vervoeren. De materialen waaruit hun producten zijn vervaardigd zijn allen van hoge kwaliteit. Zo hebben al hun producten een lange, degelijke levensduur waarmee u een tijdje zoet bent. Neem snel een kijkje in het gamma van Trixie en verwen u en uw huisdier met hun zalige producten!