Tweedelige krabplank - golvend - 75 x 25 x 25 cm - Kattenprint

Tweedelige krabplank - golvend - 75 x 25 x 25 cm - Kattenprint - TRIXIE

Tweedelige krabplank - golvend - 75 x 25 x 25 cm - Kattenprint - TRIXIE

Uw prijs : € 44,90
incl. BTW
Productscore: 3.5 / 5 op 21 evaluaties
5779
4011905480084

Tweedelige krabplank - 75 x 25 x 25 cm

Deze krabplank is eens iets anders dan alle traditionele krabpalen. Maar de plank voorkomt ook dat uw kat niet aan uw meubilair begint te krabben! Het zijn eerder planken in een golvende vorm, die ook in elkaar passen. De plank is heel aantrekkelijk voor katten omdat ze voorzien is van kattenkruid. De 2 delen kunnen los van elkaar gebruikte worden, ze bieden ook een mogelijkheid om als rustplaats te dienen. Uw kat kan zich er met alle gemak op installeren. Rondom is gewerkt met stevig karton in een honinggraat-structuur. Een ideaal speeltje en rustplek voor uw poes!

Aantal
Niet op voorraad

Over Krabpalen en krabmeubels...

De krabpalen van Doegly zijn als het ware speelgoed voor katten. De krabpalen bestaan uit een dikke paal of meerdere palen en die zijn dan bekleed met een stuk ruw tapijt, touw, of sisal. De palen nemen vaak een groot oppervlak in beslag, waar ook rekening mee gehouden moet worden bij het aankopen van dit speelgoed. De krabpalen kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Zo dienen ze niet enkel als speelgoed, maar ook als verzorging van hun nagels. 

Krabmeubels zijn meubels voor katten die dan al wat meer plaats in beslag nemen dan een krabmat of krabpaal. Krabmeubels zijn meestal een combinatie van een krabpaal, krabmat en rustgelegenheid. Het is als het ware een meubel waar uw poes zowel kan spelen als kan rustig genieten. Verder hebben we ook nog krabmatten en krabbollen die uw kat uren plezier kunnen geven! Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Geschikt voor grotere katten

- Materiaal: Karton 

- Tweedelig, los van elkaar te gebruiken

- Met kattenkruid 

- Kattenprint

- Afmetingen: 75 x 25 x 25 cm 


Plus- en Minpunten

  • Handig voor grotere katten
  • Tweedelig
  • Mooie print

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Beige
Maat
Small (S)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Karton
Huisdier
Poes
Gebruik
Plezier

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Trixie? 

Trixie is een Duits bedrijf dat ondertussen al 45 jaar gespecialiseerd is in toebehoren voor huisdieren op de markt brengen. Hun productlijnen worden allemaal onderzocht, uitgetest, en ontwikkeld door experts van het bedrijf. Aan de hand van hun hoge kwaliteitseisen willen ze de beste producten aanbieden aan huisdieren en de baasjes ervan! Hun geheim recept is het schenken van aandacht in combinatie met hun kennis en passie voor huisdieren en alle betrokken partijen. Ze hebben een groot gamma aan artikelen voor verschillende soorten huisdieren zoals: honden, katten, vogels, vissen enzovoort. 

Aanbod Trixie! 

Ze hebben een heel breed aanbod, gaande van halsbanden en -leibanden tot bedden, manden, krabpalen enzovoort. Bij Doegly focussen wij ons op honden en katten. Daarom hebben wij een groot aanbod aan artikelen die geschikt zijn voor honden en poezen. Hieronder zitten handige vervoersboxen/benches waarmee u uw huisdier in alle rust kan vervoeren. De materialen waaruit hun producten zijn vervaardigd zijn allen van hoge kwaliteit. Zo hebben al hun producten een lange, degelijke levensduur waarmee u een tijdje zoet bent. Neem snel een kijkje in het gamma van Trixie en verwen u en uw huisdier met hun zalige producten!