Nylon trainingslijn van 2 meter - turquoise

Nylon trainingslijn van 2 meter - turquoise - HUNTER

Nylon trainingslijn van 2 meter - turquoise - HUNTER

Uw prijs : € 22,95
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 28 evaluaties
5653
4016739478948

Met deze trainingslijn heeft je hond 2 meter om te bewegen. Het is gemaakt uit nylon, dit ligt lekker in je hand. Er is een voorbehouden lus waar je jouw hand comfortabel kan laten rusten. Het is eenvoudig te bevestigen met een kliksluiting. Het turquoise kleur valt op waardoor je hond altijd in de schijnwerpers loopt! 

Aantal
Niet op voorraad

Over Leibanden...

Een leiband / hondenriem zorgt ervoor dat uw hond niet van u wegloopt maar mooi naast u wandelt tijdens een wandeling in het bos, op de weg of op reis. Er bestaan verschillende soorten leibanden. Zo heb je leibanden die automatisch in- en uitrollen, maar ook leibanden die geen in- en uitrolsysteem hebben. U kiest zelf welke soort u het eenvoudigst vindt voor u en uw trouwe viervoeter. Een Nylon hondenriem is zeer duurzaam en makkelijk te reinigen. Ze zijn licht waardoor ze ideaal zijn voor pups. Een hondenriem met ketting is dan weer zeer sterk en dus ideaal voor grotere honden. De uitrolbare hondenriem is immens populair. Deze leiband is ideaal voor honden die bijvoorbeeld moeilijk los kunnen lopen. Doormiddel van deze riem kan je ze toch extra loopruimte geven zodat ze lekker kunnen dollen. De hondenriemen zijn vaak verkrijgbaar in verschillende lengtes variërend van 3 meter tot 8 meter. Door een drukknop op de cassette kan je zelf bepalen hoe ver de lijn uit kan rollen. Een trainings- of politieriem zijn vaak in verschillende lengtes verstelbaar doordat er verschillende ringetjes aan de riem bevestigd zitten. Zo kan je ze zelf verstellen van 1 meter tot 2 meter. 


Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: turquoise 

- Materiaal: nylon

- Afmetingen: 2 x 200 cm 

- Eenvoudig aan te brengen


Plus- en Minpunten

  • Eenvoudig aan te brengen
  • Ruim 2 meter loopruimte
  • Handig vast te klikken

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Blauw
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Nylon
Huisdier
Hond
Gebruik
Training

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Hunter? 

Hunter is een familiebedrijf in Duitsland dat sinds 1980 gespecialiseerd is in het ontwerpen en creëren van accessoires voor honden en katten. Ze hebben uiteenlopende producten in hun gamma, van halsbanden en harnassen tot hondenkledij en verzorgingsproducten. Tijdens het vervaardigen van hun hoogwaardige producten hebben ze dan ook één belangrijk woord in het achterhoofd en dat is 'duurzaamheid'. In al hun producten zie je dat kenmerk terugkomen en dat is er ook aan te zien! Hunter heeft dan ook hoge eisen op vlak van functionaliteit en kwaliteit. Dit is mede mogelijk door hun sterk ontwikkelde apparatuur waarmee ze hun aanbod produceren. De populariteit van het merk stijgt wereldwijd en ze exporteren nu zelfs al buiten Europa. 

Kwaliteit en materialen van hun producten:

Om de kwaliteit van hun producten te garanderen start het proces bij de inkoop van pure grondstoffen, die verder worden verwerkt. Wat typisch is voor de producten van Hunter is dat er steeds een aantrekkelijk evenwicht is tussen een stralend design en de hoge functionaliteit en veiligheid van het product. Elk uniek product is voor hen belangrijk, ze geven dan ook veel zorg en toewijding aan elk afzonderlijk product. 

Aanbod Hunter! 

Aangezien Hunter een merk is dat zeer kwalitatieve en hoogwaardige producten verkoopt zijn wij, Doegly heel trots dat wij dit superieure en exclusieve merk aan jullie mogen aanbieden! We hebben een gamma samengesteld met de meest populaire en kwaliteitsvolle producten zoals onze halsbanden, harnassen en leibanden. Hiermee willen we dieren en de eigenaars ervan zoveel mogelijk plezier en comfort bieden. Ontdek dus al onze producten in verschillende maten, materialen en ontwerpen! Met ons gevarieerd aanbod vindt u zeker een manier om uw geliefd huisdier te verrassen!