Zachte hondenmand - Be Nordic stijl - 60 x 50 cm - Zand

Zachte hondenmand - Be Nordic stijl - 60 x 50 cm - Zand - TRIXIE

Zachte hondenmand - Be Nordic stijl - 60 x 50 cm - Zand - TRIXIE

Uw prijs : € 59,96
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 23 evaluaties
5769
4011905376059

Hondenmand - Be Nordic stijl -  60 x 50 cm 

Deze hondenmand van Trixie is in 'Be Nordic' stijl. De mand heeft een sterke, stevige look. En dat is ook zo! De mand is enerzijds heerlijk zacht om in te liggen en anderzijds voelt ze stevig aan, waardoor je er lekker in kan wegzakken. In de mand is een stevig kussen geïntegreerd, zodat dit kan niet verschuiven. Lekker gemakkelijk, net als de mand, de onderkant is slipvast, waardoor deze ook niet snel zal verschuiven. De buitenkant is vervaardigd uit een zacht polyester, de binnenkant is gevoerd met schuimrubber vlokken. Dit alles samen zorgt voor een comfortabel geheel! Aan de buitenkant zijn ook enkele lederen details toegevoegd. Het handvat dat eraan is bevestigd geeft ook een stoere look, zo kan u de hondenmand ook gemakkelijk vastnemen. Deze mand uit hoogwaardige materialen is een echte must! 

Aantal
Op Voorraad!

Over Overige hondenmanden...

Een hondenmand is een essentieel onderdeel in het leven van een hond. Een hond heeft ongeveer 12 tot 14 uur slaap nodig. Daarom is het dus belangrijk dat ze hun eigen plekje hebben waar ze heerlijk in kunnen vertoeven en rusten. Bij Doegly hebben we een groot aanbod aan hondenmanden, sommige zijn van een duur merk zoals Bia Bed, anderen zijn dan eerder bescheiden. Maar aan de basis ligt steeds de aandacht voor zo'n comfortabel mogelijke hondenmand voor uw huisdier. Telkens vervaardigd met de beste materialen. Neem dus zeker een kijkje in ons assortiment! 


Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Materiaal: Polyester, schuimrubber vlokken 

- Stevig kussen 

- Handvat 

- Slipvast 

- Kleur: Zandkleur/ beige

- Afmetingen: 60 x 50 cm 


Plus- en Minpunten

  • Moderne look
  • Stevig materiaal
  • Mooie uitstraling

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Beige
Maat
Small (S)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Polyester
Huisdier
Hond
Gebruik
Rust

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.



Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Trixie? 

Trixie is een Duits bedrijf dat ondertussen al 45 jaar gespecialiseerd is in toebehoren voor huisdieren op de markt brengen. Hun productlijnen worden allemaal onderzocht, uitgetest, en ontwikkeld door experts van het bedrijf. Aan de hand van hun hoge kwaliteitseisen willen ze de beste producten aanbieden aan huisdieren en de baasjes ervan! Hun geheim recept is het schenken van aandacht in combinatie met hun kennis en passie voor huisdieren en alle betrokken partijen. Ze hebben een groot gamma aan artikelen voor verschillende soorten huisdieren zoals: honden, katten, vogels, vissen enzovoort. 

Aanbod Trixie! 

Ze hebben een heel breed aanbod, gaande van halsbanden en -leibanden tot bedden, manden, krabpalen enzovoort. Bij Doegly focussen wij ons op honden en katten. Daarom hebben wij een groot aanbod aan artikelen die geschikt zijn voor honden en poezen. Hieronder zitten handige vervoersboxen/benches waarmee u uw huisdier in alle rust kan vervoeren. De materialen waaruit hun producten zijn vervaardigd zijn allen van hoge kwaliteit. Zo hebben al hun producten een lange, degelijke levensduur waarmee u een tijdje zoet bent. Neem snel een kijkje in het gamma van Trixie en verwen u en uw huisdier met hun zalige producten!