Indoor en outdoor hondentoilet - Zindelijkheid - 61 x 61 cm - Medium

Indoor en outdoor hondentoilet - Zindelijkheid - 61 x 61 cm - Medium - PET LOO

Indoor en outdoor hondentoilet - Zindelijkheid - 61 x 61 cm - Medium - PET LOO

Uw prijs : € 125,01
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 22 evaluaties
5645
0729849147102

Toilet Pet Loo

De Pet Loo is een draagbaar toilet dat zowel indoor als outdoor te gebruiken is. Dit is zeer interessant wanneer u op een appartement woont en toch een grote dierenvriend bent. Op die manier kan uw huisdier toch nog hygiënisch zijn of haar behoefte doen! Dit is bovendien ook handig voor wanneer u in het algemeen uw huisdier voor langere periodes niet kan uitlaten of gewoonweg voor puppy's die vaker naar het toilet moeten. Dit is perfect voor wanneer u uw huisdier leert om zindelijk te zijn. Het indoor hondentoilet is makkelijk te gebruiken. Het is eenvoudig te verversen zodat dit op een propere manier kan verlopen. De bovenste laag van het toilet is vervaardigd uit kunstgras, dit oogt mooi en laat ook eveneens de urine door. Daaronder wordt de urine opgevangen aan de basis door een uitneembare afvalcontainer. De boodschap van het groot toilet is gemakkelijk van de grasmat te verwijderen. Alle onderdelen zijn bovendien heel makkelijk te verversen en te reinigingen. Het toilet kan binnen gebruikt worden maar ook buiten, bijvoorbeeld op een balkon of terras. 

Aantal
Op Voorraad!

Over Plasmatten...

Een plasmat is een heel handig middel om uw huisdier mee te trainen. Doormiddel van de mat leer je uw hond zindelijk zijn.

De mat bestaat uit een ademend bovenwerk dat makkelijk absorbeert. Plasmatten zijn waterbestendig waardoor het uw beddengoed en meubelen proper houdt. 

Plasmatten zijn geschikt voor zowel teven als reuen en kan in verschillende vormen en maten voorkomen. Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Afmetingen 61 x 61 cm (Medium)

- Uitneembare afvalcontainer 

- Zindelijkheidstraining

- Indoor en outdoor 

- Makkelijk te reinigen met warm water en de Wee Care toilet reiniger


Plus- en Minpunten

  • Praktisch
  • Hygiënisch
  • Origineel design

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Groen
Maat
Medium (M)
Geslacht
Uniseks
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Zindelijkheid

Reviews

Review toevoegen?

rating
hondentoilet

Dit is zeer interessant wanneer u op een appartement woont en toch een grote dierenvriend bent. Op die manier kan uw huisdier toch nog hygiënisch zijn of haar behoefte doen!

rating
indoor hondentoilet

Top!! Dit is bovendien ook handig voor wanneer u in het algemeen uw huisdier voor langere periodes niet kan uitlaten of gewoonweg voor puppy's die vaker naar het toilet moeten. Dit is perfect voor wanneer u uw huisdier leert om zindelijk te zijn.

rating
hondentoilet

Het indoor hondentoilet is makkelijk te gebruiken. Het is eenvoudig te verversen zodat dit op een propere manier kan verlopen. De bovenste laag van het toilet is vervaardigd uit kunstgras, dit oogt mooi en laat ook eveneens de urine door. Daaronder wordt de urine opgevangen aan de basis door een uitneembare afvalcontainer.

rating
hondentoilet

Praktisch Hygiënisch Origineel design ALLE EIGENSCHAPPEN OP EEN RIJTJE. topartikel!!!

rating
zindelijkheidstraining

- Zindelijkheidstraining - Indoor en outdoor - Makkelijk te reinigen met warm water en de Wee Care toilet reinigerMeer info over het merk van dit product.

Meer weten over Pet Loo? 

Pet Loo is een submerk van de fabrikant PetSafe. Samen zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen van praktische artikelen voor huisdieren en de baasjes ervan. Waaronder bijvoorbeeld indoortoiletten die makkelijk te verplaatsen en te reinigen zijn. 

Aanbod Pet Loo! 

De Pet Loo is een draagbaar toilet dat zowel indoor als outdoor te gebruiken is. Dit is zeer interessant wanneer u op een appartement woont en toch een grote dierenvriend bent. Op die manier kan uw huisdier toch nog hygiënisch zijn of haar behoefte doen! Dit is bovendien ook handig voor wanneer u in het algemeen uw huisdier voor langere periodes niet kan uitlaten of gewoonweg voor puppy's die vaker naar het toilet moeten. Dit is perfect voor wanneer u uw huisdier leert om zindelijk te zijn. Het indoor hondentoilet is makkelijk te gebruiken. Het is eenvoudig te verversen zodat dit op een propere manier kan verlopen. De bovenste laag van het toilet is vervaardigd uit kunstgras, dit oogt mooi en laat ook eveneens de urine door. Daaronder wordt de urine opgevangen aan de basis door een uitneembare afvalcontainer. De boodschap van het groot toilet is gemakkelijk van de grasmat te verwijderen. Alle onderdelen zijn bovendien heel makkelijk te verversen en te reinigingen. Het toilet kan binnen gebruikt worden maar ook buiten, bijvoorbeeld op een balkon of terras. Het indoortoilet is verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Voor kleine, middelgrote en grote honden.