Hondenstoel/ligstoel uit bont - 68 x 68 x 42 cm - Meerkleurig

Hondenstoel/ligstoel uit bont - 68 x 68 x 42 cm - Meerkleurig - CROCI

Hondenstoel/ligstoel uit bont - 68 x 68 x 42 cm - Meerkleurig - CROCI

Uw prijs : € 89,95
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 20 evaluaties
5685
8023222195271

Hondenstoel/ligstoel bont - 68 x 68 x 42 cm

Deze mand voor uw hond of kat is een topper qua comfortabel liggen. De mand is opvouwbaar en kan ook gebruikt worden als een opstaand ligstoel voor uw huisdier. De ronde vorm van de stoel maakt dat uw huisdier zich lekker kan nestelen. Wat ook handig is zijn de inklapbare poten, hierdoor kan u de stoel gemakkelijk vervoeren zonder veel plaats in te nemen. De poten zijn bovendien ook anti-slip zodat de stoel ten allen tijde mooi op zijn plaats blijft staan. De opstaande leuning van de stoel en de zachte stof zorgen ervoor dat uw huisdier zich op zijn gemak zal voelen.

Aantal
Niet op voorraad

Over Poezen manden, benches en huisjes...

Verken ons uitgebreid Gamma aan manden, benches en huisjes om uw kat zijn eigen thuis in huis te bezorgen!


Meer informatie...

Producteigenschappen:

- Materiaal: Zachte fleece en omringd met nepbont 

- Anti-slip en inklapbare poten 

- Ligstoel voor katten of honden 

- Gezellig ligplaats 

- Afmetingen: 68 x 68 x 42 cm 


Plus- en Minpunten

  • Lekker gezellig
  • Mooi, zacht bont
  • Past mooi in het interieur

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Bruin
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Bont
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Rust

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Croci? 

Croci (Spa) is opgericht door gebroeders in 1990. Het merk is afkomstig uit Varese in Italië. Het bedrijf is wereldwijd een grote leverancier van alles wat met dieren te maken heeft. Ze hebben door de jaren heen een sterke positie verworven op de huisdierenmarkt. Het merk staat voor betrouwbaarheid, innovatie en respect voor het milieu. Dit zijn waarden waar ze veel belang aan hechten. Al hun producten zijn voorzien van een origineel, Italiaans design. Ontworpen door echt vakmanschap! Croci heeft hun succes te danken aan hun klantgerichte filosofie en voortdurend ontwikkelen en in beweging zijn. Het zoeken naar nieuwe oplossingen en kwaliteitsvolle artikelen ontwerpen zijn echte troeven van het bedrijf.

Aanbod Croci! 

Doegly heeft voor u de meest interessante producten uitgezocht en samen in een mooi assortiment gegoten. Ons gamma is uiteenlopend, zo is er zeker voor ieder wat wils. We hebben verschillende moderne hondentassen in de aanbieding, zo bieden we ook artikelen aan waarop uw huisdier lekker kan rusten zoals manden, ligmatten enzovoort. Verder zijn er ook hondenriemen en -harnassen die direct in het oog springen. Met het kwalitatieve en Italiaanse design is het een lust voor het oog! Snuister dus zeker eens rond in ons uitgebreid aanbod aan Croci producten.