Kattenmand in vorm van kat - 50 x 35 x 35 cm - gestreept blauw/wit

Kattenmand in vorm van kat - 50 x 35 x 35 cm - gestreept blauw/wit - CROCI

Kattenmand in vorm van kat - 50 x 35 x 35 cm - gestreept blauw/wit - CROCI

Uw prijs : € 43,95
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 29 evaluaties
5684
8023222204942
Met deze kattenmand/kattenhuis kan jouw kat zich terugtrekken tot zijn neder stulpje! Hij/zij stapt als het ware zijn wederhelft binnen. Het huisje bestaat uit een kat met pootjes, oren en een gezicht. Jouw dier stapt zijn huisje binnen via de mond van de afgebeelde kat. Binnenin ligt er een comfortabel kussentje waardoor jouw trouwe viervoeter zich kan ontspannen en een goede nachtrust tegemoet kan gaan. Het bestaat uit gevoerde stof waardoor het mooi zijn vorm behoudt. De print van de kat met streepjes maakt het huisje helemaal af! 
Aantal
Niet op voorraad

Over Poezenhuisjes...

Een poezenhuisje is een ideale slaap- of rustplaats waar uw poes heerlijk wat uurtjes kan in doorbrengen. De huisjes bestaan in verschillende formaten, designs en materialen. Ze zijn speciaal ontworpen om uw trouwe huisdier een eigen afgeschermd plekje te geven, waar hij zich veilig voelt. 


Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: blauw / wit gestreept 

- Ingang via de mond van de afgebeelde kat 

- Met een comfortabel kussentje 

- Uiterlijk van een kat 

- Afmetingen: 50 x 35 x 35 cm


Plus- en Minpunten

  • Vorm van kat
  • Enorm origineel
  • Comfortabel kussentje

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Blauw
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Kunststof
Huisdier
Poes
Gebruik
Rust

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Croci? 

Croci (Spa) is opgericht door gebroeders in 1990. Het merk is afkomstig uit Varese in Italië. Het bedrijf is wereldwijd een grote leverancier van alles wat met dieren te maken heeft. Ze hebben door de jaren heen een sterke positie verworven op de huisdierenmarkt. Het merk staat voor betrouwbaarheid, innovatie en respect voor het milieu. Dit zijn waarden waar ze veel belang aan hechten. Al hun producten zijn voorzien van een origineel, Italiaans design. Ontworpen door echt vakmanschap! Croci heeft hun succes te danken aan hun klantgerichte filosofie en voortdurend ontwikkelen en in beweging zijn. Het zoeken naar nieuwe oplossingen en kwaliteitsvolle artikelen ontwerpen zijn echte troeven van het bedrijf.

Aanbod Croci! 

Doegly heeft voor u de meest interessante producten uitgezocht en samen in een mooi assortiment gegoten. Ons gamma is uiteenlopend, zo is er zeker voor ieder wat wils. We hebben verschillende moderne hondentassen in de aanbieding, zo bieden we ook artikelen aan waarop uw huisdier lekker kan rusten zoals manden, ligmatten enzovoort. Verder zijn er ook hondenriemen en -harnassen die direct in het oog springen. Met het kwalitatieve en Italiaanse design is het een lust voor het oog! Snuister dus zeker eens rond in ons uitgebreid aanbod aan Croci producten.