Hondenhok - zeus 50 - 53 x 46 x 47,5 cm - munt groen

Hondenhok - zeus 50 - 53 x 46 x 47,5 cm - munt groen - IMAC

Hondenhok - zeus 50 - 53 x 46 x 47,5 cm - munt groen - IMAC

Uw prijs : € 47,95
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 47 evaluaties
5699
8021799414382
Dit hondenhok bestaat uit speciaal materiaal waardoor je hond of kat er niet aan kan kauwen. Hierdoor gaat het hondenhok lang mee zonder dat er schade aankomt! Het hondenhok staat op de grond met een laag anti-slip waardoor het hondenhok altijd stevig staat en niet weg kan glijden. In het  hondenhok is er een ontwatering systeem waardoor het hondenhok nooit onder water staat. Zo wordt het water afgevoerd en daalt het waterpeil. Het dak kan je eventueel afnemen waardoor het schoonmaken eenvoudig gebeurd! Dit hondenhok is dus een gemak voor jouw vriend en voor uzelf! 

Dit is ook bruikbaar voor knaagdieren of katten! 


Aantal
Niet op voorraad

Over Poezenhuisjes...

Een poezenhuisje is een ideale slaap- of rustplaats waar uw poes heerlijk wat uurtjes kan in doorbrengen. De huisjes bestaan in verschillende formaten, designs en materialen. Ze zijn speciaal ontworpen om uw trouwe huisdier een eigen afgeschermd plekje te geven, waar hij zich veilig voelt. 


Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: munt groen

- Materiaal: PVC 

- Dak is af te nemen

- Anti-slip laag 

- Ontwateringssysteem 

- Sterk materiaal waar niet op te kauwen valt 


Plus- en Minpunten

  • Dak is afneembaar
  • Ontwateringssysteem
  • Sterk materiaal
  • Anti-slip laag

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Groen
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
PVC
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Rust

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over IMAC? 

Imac is een Italiaans merk dat geboren is in 1964. Ze zijn van een eenvoudig familiebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd dierenwinkels voorziet van kwaliteitsvolle producten. Hun grootste doel is om voortdurend innovatieve producten te creëren om onze kleine vrienden te plezieren. Daarbij ook steeds comfortabele en veilige producten. Tijdens het produceren van hun producten staan volgende kenmerken centraal: Zorgzaamheid, passie en ambachtelijkheid. Ze werken met hoge kwaliteitsnormen en hun producten zijn daar het resultaat van. 

Door de jaren heen is Imac enorm gegroeid, de kwaliteit van hun producten gaan er continu op vooruit en de omvang ervan wordt steeds groter en groter. Dit wilt zeggen dat mensen over heel de wereld erg tevreden zijn over hun service! 

Aanbod IMAC! 

Ze verkopen een groot assortiment aan artikelen voor huisdieren. Zodat u de beste zorg en aandacht kan geven aan uw huisdier. Ze zijn gefocust op de gezondheid en welzijn van uw dier. Zo biedt u het maximale comfort aan uw dierenvriend. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende vervoersproducten in ons gamma. Zoals reismanden, hondenhokken, ... deze zijn echte aanraders. Verder hebben we ook verschillende verkoelende matten in de aanbieding. Dit zijn innovatieve uitvindingen. Ze geven uw huisdier de perfecte verkoeling tijdens warme dagen. Neem zeker een kijkje in ons gamma aan innovatieve producten!