Krabhuis in vorm van kattenhoofd - 50 x 37 x 30 cm - bruin

Krabhuis in vorm van kattenhoofd - 50 x 37 x 30 cm - bruin - IMAC

Krabhuis in vorm van kattenhoofd - 50 x 37 x 30 cm - bruin - IMAC

Uw prijs : € 25,95
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 28 evaluaties
5701
8021799412517

Imac Krabhuis Aladin 50 x 37 x 30 cm
Met dit Imac Krabhuis Aladin van 50 x 37 x 30 biedt jij jouw kat een een krabplank en huisje in één.
Dit leuke krabhuis in de vorm van een kattenkop is gemaakt van karton. Door de vorm en het holletje erin is het het perfecte plekje voor jouw kat om in te liggen, spelen en krabben. Jouw kat zal aangetrokken worden door de catnip, waardoor hij zijn nageltjes zal blijven scherpen aan de krabplankjes van golfkarton. Hierdoor blijven jouw meubels gespaard! De krabplankjes zijn om te draaien en gaan daarom twee keer langer mee. Het huis is gemaakt van 100% gerecycled karton.

- Krabplank in de vorm van een kattenhoofd
- Met een holletje om lekker in te liggen
- Met catnip

Afmetingen: 50 x 37 x 30 cm 

Dit krabhuis bestaat uit een kattenhoofd gemaakt uit karton. In het krabhuis is het bedekt met een krabbodem, hierdoor kan jouw kat zijn nagels laten slijpen! Je kan de krabbodem omdraaien waardoor het 2 keer zolang meegaat! Kwaliteit boven kwantiteit is ons motto! Als je dit aanschaft blijven je meubels gespaard en moet je nooit vloeken op jouw trouwe vriend. De kat kan in het huisje gaan door een holletje, doordat hij/zij afgesloten is heeft het een veilig gevoel en geniet het ten volste van zijn rust! De kat wordt aangetrokken door een kruid dat speciaal op katten werkt! 

Aantal
Op Voorraad!

Over Poezenhuisjes...

Een poezenhuisje is een ideale slaap- of rustplaats waar uw poes heerlijk wat uurtjes kan in doorbrengen. De huisjes bestaan in verschillende formaten, designs en materialen. Ze zijn speciaal ontworpen om uw trouwe huisdier een eigen afgeschermd plekje te geven, waar hij zich veilig voelt. 


Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: bruin 

- Materiaal: karton 

- Kattenbodem mogelijk om om te draaien

- Aangetrokken door een speciaal kruid 

- Afmetingen: 50 x 37 x 30 cm


Plus- en Minpunten

  • Krab gaat dubbel zo lang mee
  • Kat aangetrokken door kruid
  • Voelt zich veilig in huisje

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Bruin
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Karton
Huisdier
Poes
Gebruik
Plezier

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over IMAC? 

Imac is een Italiaans merk dat geboren is in 1964. Ze zijn van een eenvoudig familiebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd dierenwinkels voorziet van kwaliteitsvolle producten. Hun grootste doel is om voortdurend innovatieve producten te creëren om onze kleine vrienden te plezieren. Daarbij ook steeds comfortabele en veilige producten. Tijdens het produceren van hun producten staan volgende kenmerken centraal: Zorgzaamheid, passie en ambachtelijkheid. Ze werken met hoge kwaliteitsnormen en hun producten zijn daar het resultaat van. 

Door de jaren heen is Imac enorm gegroeid, de kwaliteit van hun producten gaan er continu op vooruit en de omvang ervan wordt steeds groter en groter. Dit wilt zeggen dat mensen over heel de wereld erg tevreden zijn over hun service! 

Aanbod IMAC! 

Ze verkopen een groot assortiment aan artikelen voor huisdieren. Zodat u de beste zorg en aandacht kan geven aan uw huisdier. Ze zijn gefocust op de gezondheid en welzijn van uw dier. Zo biedt u het maximale comfort aan uw dierenvriend. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende vervoersproducten in ons gamma. Zoals reismanden, hondenhokken, ... deze zijn echte aanraders. Verder hebben we ook verschillende verkoelende matten in de aanbieding. Dit zijn innovatieve uitvindingen. Ze geven uw huisdier de perfecte verkoeling tijdens warme dagen. Neem zeker een kijkje in ons gamma aan innovatieve producten!