Thermische ligmat voor hightech katten - domus - 35 x 35 cm - grijs

Thermische ligmat voor hightech katten - domus - 35 x 35 cm - grijs - CROCI

Thermische ligmat voor hightech katten - domus - 35 x 35 cm - grijs - CROCI

Uw prijs : € 24,95
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 39 evaluaties
5675
8023222228856

Thermische ligmat voor hightech katten - domus - 35 x 35 cm - grijs

Deze thermische ligmat behoort tot het 'moderne, hightech kattenmand - domus - 43 x 43 x 45,5 cm - wit'. Met deze thermische mat ligt jouw kat/kleine hond extreem zacht en heeft lekker warm door de thermische eigenschappen. Deze mat past perfect bij het kattenmand huis en kan je eenvoudig verwijderen. De mat bestaat uit schuimrubber en hierdoor ligt je kat/hond zacht. Het mat zakt als het ware een beetje in waardoor het volledig aan het lichaam van jouw dier aanpast. Door de thermische eigenschappen komen de regelbare temperaturen van het huis maximaal uit en verlies je geen warmte! 


Aantal
Op Voorraad!

Over Poezenmanden...

Een poezenmand is voor een poes ideaal om in te liggen als gezellig bedje. De mand is geschikt voor zowel de winter als de zomer. De manden zijn voorzien van een stevige vulling zodat uw huisdier heerlijk kan slapen en liggen.


Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: grijs

- Materiaal: schuimrubber 

- Thermische eigenschappen

- Afmetingen: 35 x 35 cm

- Past bij het hightech kattenmand 


Plus- en Minpunten

  • Past bij hightech kattenmand
  • Thermische eigenschappen
  • Eenvoudig verwijderbaar

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Grijs
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Kunststof
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Rust

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Croci? 

Croci (Spa) is opgericht door gebroeders in 1990. Het merk is afkomstig uit Varese in Italië. Het bedrijf is wereldwijd een grote leverancier van alles wat met dieren te maken heeft. Ze hebben door de jaren heen een sterke positie verworven op de huisdierenmarkt. Het merk staat voor betrouwbaarheid, innovatie en respect voor het milieu. Dit zijn waarden waar ze veel belang aan hechten. Al hun producten zijn voorzien van een origineel, Italiaans design. Ontworpen door echt vakmanschap! Croci heeft hun succes te danken aan hun klantgerichte filosofie en voortdurend ontwikkelen en in beweging zijn. Het zoeken naar nieuwe oplossingen en kwaliteitsvolle artikelen ontwerpen zijn echte troeven van het bedrijf.

Aanbod Croci! 

Doegly heeft voor u de meest interessante producten uitgezocht en samen in een mooi assortiment gegoten. Ons gamma is uiteenlopend, zo is er zeker voor ieder wat wils. We hebben verschillende moderne hondentassen in de aanbieding, zo bieden we ook artikelen aan waarop uw huisdier lekker kan rusten zoals manden, ligmatten enzovoort. Verder zijn er ook hondenriemen en -harnassen die direct in het oog springen. Met het kwalitatieve en Italiaanse design is het een lust voor het oog! Snuister dus zeker eens rond in ons uitgebreid aanbod aan Croci producten.