Relaxerende kattenmand - donut vorm - 55 cm - Zwart

Relaxerende kattenmand - donut vorm - 55 cm - Zwart - TRIXIE

Relaxerende kattenmand - donut vorm - 55 cm - Zwart - TRIXIE

Uw prijs : € 42,89
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 21 evaluaties
5787
4047974375266

Relaxerende kattenmand - 55 cm

Dit is een heerlijke slaapplekje voor uw poes! Deze mand in de vorm van een donut is echt een warm en knus plekje waarin uw kat zich kan terugtrekken. Uw kat zal er zich geborgen invoelen omdat de mand voor de helft omringd is. Binnenin in gewerkt met zachte pluche en velours bekleding. Het kussen, gevuld met schuimrubber/polyestervlies zorgt ervoor dat uw kat de steun vindt die hij of zij nodig heeft. Dit is dus het perfecte mandje waarin uw kat lekker kan slapen en rusten.

Aantal
Niet op voorraad

Over Poezenmanden...

Een poezenmand is voor een poes ideaal om in te liggen als gezellig bedje. De mand is geschikt voor zowel de winter als de zomer. De manden zijn voorzien van een stevige vulling zodat uw huisdier heerlijk kan slapen en liggen.


Meer informatie...

Producteigenschappen:

- Stevig, zacht kussen 

- Materiaal: pluche, polyestervlies en schuimrubber 

- Comfortabel 

- Afmetingen: 55 x 55 x 26 cm

- Kleur: zwart/antraciet


Plus- en Minpunten

  • Zacht materiaal
  • Moderne look
  • Gezellig

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Zwart
Maat
Small (S)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Polyester
Huisdier
Poes
Gebruik
Rust

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.



Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Trixie? 

Trixie is een Duits bedrijf dat ondertussen al 45 jaar gespecialiseerd is in toebehoren voor huisdieren op de markt brengen. Hun productlijnen worden allemaal onderzocht, uitgetest, en ontwikkeld door experts van het bedrijf. Aan de hand van hun hoge kwaliteitseisen willen ze de beste producten aanbieden aan huisdieren en de baasjes ervan! Hun geheim recept is het schenken van aandacht in combinatie met hun kennis en passie voor huisdieren en alle betrokken partijen. Ze hebben een groot gamma aan artikelen voor verschillende soorten huisdieren zoals: honden, katten, vogels, vissen enzovoort. 

Aanbod Trixie! 

Ze hebben een heel breed aanbod, gaande van halsbanden en -leibanden tot bedden, manden, krabpalen enzovoort. Bij Doegly focussen wij ons op honden en katten. Daarom hebben wij een groot aanbod aan artikelen die geschikt zijn voor honden en poezen. Hieronder zitten handige vervoersboxen/benches waarmee u uw huisdier in alle rust kan vervoeren. De materialen waaruit hun producten zijn vervaardigd zijn allen van hoge kwaliteit. Zo hebben al hun producten een lange, degelijke levensduur waarmee u een tijdje zoet bent. Neem snel een kijkje in het gamma van Trixie en verwen u en uw huisdier met hun zalige producten!