Rugzak voor huisdier - Grote reistas - Lichtbruin

Rugzak voor huisdier - Grote reistas - Lichtbruin - DOEGLY

Rugzak voor huisdier - Grote reistas - Lichtbruin - DOEGLY

Uw prijs : € 53,91
incl. BTW
Productscore: 4.95 / 5 op 8 reviews
Lees de 8 reviews
6271
7446043697648

Rugzak voor huisdier - Grote reistas - Lichtbruin

Deze handige rugzak is ideaal om uw huisdier mee op stap te nemen. De reistas is vervaardigd uit duurzaam en milieuvriendelijk linnen. Dit materiaal is slijtvast en kan wel tegen een stootje! Binnenin is er dan weer gewerkt met ademend materiaal, dit zorgt voor ruim voldoende zuurstof voor uw huisdier. Aan de bovenkant en zijkant zijn brede openingen voorzien zodat uw huisdier gemakkelijk uit de rugzak kan komen. Deze kunnen eveneens met stevige ritsen worden afgesloten zodat uw huisdier steeds veilig kan blijven zitten. Aan de zijkanten zijn er verschillende opbergvakjes om allerlei spullen op te bergen. De achterkant is gevoerd met een sponsachtig materiaal, dit maakt het heel comfortabel voor uw rug. De verstelbare schouderbanden kunnen aangepast worden naar keuze. Tot slot is er ook een bagage bevestigingsband voorzien zodat u de rugzak ook veilig kan gebruiken als autostoel. 

Aantal
Niet op voorraad

Over Reistassen...

De reistassen van Doegly zijn gemaakt om uw poes te vervoeren. Deze tas is erg handig voor katten die een hekel hebben aan hokjes. Het draagcomfort van de reistas is veel groter dan die van een hokje. De reistassen bevatten een verluchtingsopening, waardoor uw poes met veel gemak kan ademen. 


Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Kleur: Lichtbruin met grijs

- Afmeting: 31 x 40 x 43 cm

- Grote capaciteit

- Gewicht: 2,246 kg

- Draagzak voor honden en katten,...

- Materialen: Linnen, ademend-, sponsmateriaal 


Plus- en Minpunten

  • Super handig
  • Praktisch ontwerp
  • Mooie look

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Bruin
Maat
Medium (M)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
EVA
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Op stap

Reviews

Review toevoegen?

rating
Rugzak voor huisdier - Grote reistas - Lichtbruin

Ruim assortiment, scherp geprijsd!

rating
Uiterst correcte en mensvriendelijke behandeling.

Uiterst correcte en mensvriendelijke behandeling.

rating
Heel prijsbewust ,vlugge en correcte levering

De reistas is vervaardigd uit duurzaam en milieuvriendelijk linnen. Dit materiaal is slijtvast en kan wel tegen een stootje! Binnenin is er dan weer gewerkt met ademend materiaal, dit zorgt voor ruim voldoende zuurstof voor uw huisdier.

rating
Ruim assortiment, scherp geprijsd!

De verstelbare schouderbanden kunnen aangepast worden naar keuze. Tot slot is er ook een bagage bevestiging band voorzien zodat u de rugzak ook veilig kan gebruiken als autostoel.

rating
Overzichtelijk en goed verzorgde website!

Dit materiaal is slijtvast en kan wel tegen een stootje! Binnenin is er dan weer gewerkt met ademend materiaal, dit zorgt voor ruim voldoende zuurstof voor uw huisdier. Aan de bovenkant en zijkant zijn brede openingen voorzien zodat uw huisdier gemakkelijk uit de rugzak kan komen. Deze kunnen eveneens met stevige ritsen worden afgesloten zodat uw huisdier steeds veilig kan blijven zitten. Aan de zijkanten zijn er verschillende opbergvakjes om allerlei spullen op te bergen. De achterkant is gevoerd met een sponsachtig materiaal, dit maakt het heel comfortabel voor uw rug. De verstelbare schouderbanden kunnen aangepast worden naar keuze.

rating
No nonsens aanpak, hebben de boel goed op de rit en is een benchmark voor iedereen die een webshop zou willen beginnen!

Producteigenschappen: - Kleur: Lichtbruin met grijs - Afmeting: 31 x 40 x 43 cm - Grote capaciteit - Gewicht: 2,246 kg - Draagzak voor honden en katten,... - Materialen: Linnen, ademend-, sponsmateriaal

rating
Goede communicatie, snelle levering, top klantenservice die heel oplettend is.

Rugzak voor huisdier - Grote reistas - Lichtbruin Super handig Praktisch ontwerp Mooie look

rating
KLASSE!!!

Dit jasje is zowel voor kleinere hondjes als voor grote honden geschikt waarbij de constructie en opbouw door ons aangepast werd per type hond.


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Doegly? 

Doegly is een gamma producten voor het comfort, plezier en gemak van uw hond of kat.
Alle Doegly producten worden door ons zelf ontworpen en ontwikkeld, waarna ze in onze productie eenheden gefabriceerd worden.
We ontwerpen maandelijks nieuwe producten die gebaseerd zijn op eigen ideeën of op tips van de baasjes van onze gebruikers.
Alle producten voldoen aan de strengste veiligheids- en milieunormen.
Doegly zorgt dus voor 'Puur Dierenplezier'.