Elektrische vlooienkam 10,5 x 11 cm - wit

Elektrische vlooienkam 10,5 x 11 cm - wit - EYENIMAL

Elektrische vlooienkam 10,5 x 11 cm - wit - EYENIMAL

Uw prijs : € 27,95
incl. BTW
Productscore: 3.5 / 5 op 24 evaluaties
5639
3700192304128
Heeft u nog steeds niet het juiste product gevonden om vlooien te bestrijden voor jouw trouwe vriend? Gedaan met zoeken! Deze elektrische vlooienkam doet meteen alle vlooien weg bij jouw kat/hond! Het is zo een wondermiddel doordat het elektrische shocks geeft die vlooien door tijdens de wekelijkse kambeurt. Uw hond/ kat voelt deze elektrische schok uiteraard niet! De metalen tandjes zijn 1,5 cm lang.
Aantal
Niet op voorraad

Over Technische snufjes...Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: wit 

- Tandjes 1,5 cm lang 

- Geeft elektrische shocks 

- Afmetingen: 10,5 x 11 cm


Plus- en Minpunten

  • Geeft elektrische shocks
  • Tandjes 1,5 cm lang
  • Bestrijdt vlooien

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Wit
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Kunststof
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Verzorging

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Eyenimal? 

De producten van Eyenimal worden geproduceerd door een Frans bedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van hightech producten die de levensstijl van de baasjes en huisdieren een stuk gemakkelijker maakt! Ze ontwikkelen gebruiksvriendelijke en 'slimme' oplossingen voor uw huisdier met geavanceerde technologieën. Hun producten zijn telkens ontworpen a.d.h.v. een innovatief concept en een modern design. Waarbij hun motto 'Het baasje is de beste vriend van hun huisdier' steeds tot zijn recht komt. Wereldwijd bieden ze een groot aanbod aan handige accessoires voor honden en katten. Ze komen steeds met verrassende producten omdat ze nauw samenwerken met deskundigen die de juiste kennis en ervaring hebben. Het merk heeft een wereldwijde erkenning daarom zijn wij dan ook heel trots dat we bij Doegly deze exclusieve producten mogen aanbieden. 

Aanbod Eyenimal! 

Topproducten zoals onder andere de Petcam, voerautomaat en drinkfontein hebben uiteraard een plaatsje gekregen in het gamma van Doegly. Deze evolutionaire producten maken alles zoveel gemakkelijker. De drinkfontein is bijvoorbeeld speciaal ontworpen om uw huisdier aan te moedigen zodat hij of zij meer zou drinken, dit bevordert de gezondheid van uw huisdier. Bij de voerautomaat kan je dan weer instellen wanneer de voederbak automatisch uw huisdier voorziet van eten. Super handig en functioneel voor het baasje. Zoals u dus al merkt beschikken we over een interessant aanbod aan evolutionaire items en accessoires voor u en uw huisdier. Voordelen en gemak voor iedereen!