Klassiek kattenluik met 4 standen - wit

Klassiek kattenluik met 4 standen - wit - EYENIMAL

Klassiek kattenluik met 4 standen - wit - EYENIMAL

Uw prijs : € 26,95
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 31 evaluaties
5640
3700192307136

Dit kattenluik is geen normaal kattenluik, je kan hier 4 standen mee aannemen. Is je kat eigen baas en doet hij/zij wat die wilt? Dan is deze kattenluik echt wel iets voor jou! Die 4 verschillende standen bevatten: naar binnen en buiten, alleen naar buiten, alleen naar binnen en volledig gesloten. Het is zeer gemakkelijk te installeren en in verschillende ruimtes te gebruiken. Doordat het een rustig kleur is past het vrijwel in elke ruimte. 

 

Aantal
Niet op voorraad

Over Technische snufjes...Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: wit 

- 4 verschillende standen

- Eenvoudig te installeren 

- Voor alle soorten katten 

- Voor binnenshuis of buitenshuis 


Plus- en Minpunten

  • Eenvoudig te installeren
  • 4 verschillende standen
  • Binnenshuis en buitenshuis
  • Voor alle soorten katten

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Wit
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Kunststof
Huisdier
Poes

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Eyenimal? 

De producten van Eyenimal worden geproduceerd door een Frans bedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van hightech producten die de levensstijl van de baasjes en huisdieren een stuk gemakkelijker maakt! Ze ontwikkelen gebruiksvriendelijke en 'slimme' oplossingen voor uw huisdier met geavanceerde technologieën. Hun producten zijn telkens ontworpen a.d.h.v. een innovatief concept en een modern design. Waarbij hun motto 'Het baasje is de beste vriend van hun huisdier' steeds tot zijn recht komt. Wereldwijd bieden ze een groot aanbod aan handige accessoires voor honden en katten. Ze komen steeds met verrassende producten omdat ze nauw samenwerken met deskundigen die de juiste kennis en ervaring hebben. Het merk heeft een wereldwijde erkenning daarom zijn wij dan ook heel trots dat we bij Doegly deze exclusieve producten mogen aanbieden. 

Aanbod Eyenimal! 

Topproducten zoals onder andere de Petcam, voerautomaat en drinkfontein hebben uiteraard een plaatsje gekregen in het gamma van Doegly. Deze evolutionaire producten maken alles zoveel gemakkelijker. De drinkfontein is bijvoorbeeld speciaal ontworpen om uw huisdier aan te moedigen zodat hij of zij meer zou drinken, dit bevordert de gezondheid van uw huisdier. Bij de voerautomaat kan je dan weer instellen wanneer de voederbak automatisch uw huisdier voorziet van eten. Super handig en functioneel voor het baasje. Zoals u dus al merkt beschikken we over een interessant aanbod aan evolutionaire items en accessoires voor u en uw huisdier. Voordelen en gemak voor iedereen!