Automatisch laserspeelgoed 10 x 10 x 20 cm

Automatisch laserspeelgoed 10 x 10 x 20 cm - EYENIMAL

Automatisch laserspeelgoed 10 x 10 x 20 cm - EYENIMAL

Uw prijs : € 28,96
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 25 evaluaties
5641
3700192304470

Automatische laser 

Dit is het ideale speelgoed op uw hond of kat uit te dagen op een leuke en spannende manier! Dit interactief laserspeelgoed bezorgt uw huisdier uren plezier. U kan de laser in uw hand houden of hem op een vlakke ondergrond plaatsen zoals een tafel, de vloer,... Het leuke aan het spelletje is dat u hem automatisch kan laten spelen met uw hond of kat. U kan eenvoudig en willekeurig een laserroute plannen door een timer in te stellen die uw huisdier pleziert met een speelsessie van ongeveer 15 minuten. Beleef er zelf ook plezier aan door toe te kijken hoe uw geliefde huisvriend de jacht inzet op de laserstraal. Heel amusant voor iedereen! 

Aantal
Op Voorraad!

Over Technische snufjes...Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Interactief speelgoed voor katten of honden 

- Automatische timer 

- Mogelijk om een laser-parcour in te stellen

- Afmetingen: 10 x 10 x 20 cm


Plus- en Minpunten

  • Heel grappig
  • Handig te gebruiken
  • Leuk materiaal

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Zwart
Maat
Universeel
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Kunststof
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Plezier

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Eyenimal? 

De producten van Eyenimal worden geproduceerd door een Frans bedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van hightech producten die de levensstijl van de baasjes en huisdieren een stuk gemakkelijker maakt! Ze ontwikkelen gebruiksvriendelijke en 'slimme' oplossingen voor uw huisdier met geavanceerde technologieën. Hun producten zijn telkens ontworpen a.d.h.v. een innovatief concept en een modern design. Waarbij hun motto 'Het baasje is de beste vriend van hun huisdier' steeds tot zijn recht komt. Wereldwijd bieden ze een groot aanbod aan handige accessoires voor honden en katten. Ze komen steeds met verrassende producten omdat ze nauw samenwerken met deskundigen die de juiste kennis en ervaring hebben. Het merk heeft een wereldwijde erkenning daarom zijn wij dan ook heel trots dat we bij Doegly deze exclusieve producten mogen aanbieden. 

Aanbod Eyenimal! 

Topproducten zoals onder andere de Petcam, voerautomaat en drinkfontein hebben uiteraard een plaatsje gekregen in het gamma van Doegly. Deze evolutionaire producten maken alles zoveel gemakkelijker. De drinkfontein is bijvoorbeeld speciaal ontworpen om uw huisdier aan te moedigen zodat hij of zij meer zou drinken, dit bevordert de gezondheid van uw huisdier. Bij de voerautomaat kan je dan weer instellen wanneer de voederbak automatisch uw huisdier voorziet van eten. Super handig en functioneel voor het baasje. Zoals u dus al merkt beschikken we over een interessant aanbod aan evolutionaire items en accessoires voor u en uw huisdier. Voordelen en gemak voor iedereen!