Interactief speelgoed met bewegende linten

Interactief speelgoed met bewegende linten - EYENIMAL

Interactief speelgoed met bewegende linten - EYENIMAL

Uw prijs : € 28,96
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 32 evaluaties
5642
3700192309185

Interactief speelgoed met bewegende linten

Dit interactieve speelgoed van Eyenimal is de ultieme bezigheid voor uw kat of hond! Het apparaat heeft automatisch bewegende lintjes waar uw huisdeur naar kan grijpen. De linten bewegen automatisch heen en weer en telkens op een onvoorspelbare manier. Dit maakt het extra spannend en leuk voor uw huisdier. Uw huisdier zal er zich zeker niet door vervelen en op die manier is uw huisdier dan ook nog eens actief bezig!

Aantal
Op Voorraad!

Over Technische snufjes...Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Interactief 

- Beweegt automatisch 

- Stimuleert actief gedrag 


Plus- en Minpunten

  • Erg plezierig
  • Sterk materiaal

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Wit
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Kunststof
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Plezier

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Eyenimal? 

De producten van Eyenimal worden geproduceerd door een Frans bedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van hightech producten die de levensstijl van de baasjes en huisdieren een stuk gemakkelijker maakt! Ze ontwikkelen gebruiksvriendelijke en 'slimme' oplossingen voor uw huisdier met geavanceerde technologieën. Hun producten zijn telkens ontworpen a.d.h.v. een innovatief concept en een modern design. Waarbij hun motto 'Het baasje is de beste vriend van hun huisdier' steeds tot zijn recht komt. Wereldwijd bieden ze een groot aanbod aan handige accessoires voor honden en katten. Ze komen steeds met verrassende producten omdat ze nauw samenwerken met deskundigen die de juiste kennis en ervaring hebben. Het merk heeft een wereldwijde erkenning daarom zijn wij dan ook heel trots dat we bij Doegly deze exclusieve producten mogen aanbieden. 

Aanbod Eyenimal! 

Topproducten zoals onder andere de Petcam, voerautomaat en drinkfontein hebben uiteraard een plaatsje gekregen in het gamma van Doegly. Deze evolutionaire producten maken alles zoveel gemakkelijker. De drinkfontein is bijvoorbeeld speciaal ontworpen om uw huisdier aan te moedigen zodat hij of zij meer zou drinken, dit bevordert de gezondheid van uw huisdier. Bij de voerautomaat kan je dan weer instellen wanneer de voederbak automatisch uw huisdier voorziet van eten. Super handig en functioneel voor het baasje. Zoals u dus al merkt beschikken we over een interessant aanbod aan evolutionaire items en accessoires voor u en uw huisdier. Voordelen en gemak voor iedereen!