Slimme speelbal met geur en visuele prikkels - Bewegingssensor

Slimme speelbal met geur en visuele prikkels - Bewegingssensor - Petoneer

Slimme speelbal met geur en visuele prikkels - Bewegingssensor - Petoneer

Uw prijs : € 31,94
incl. BTW
Productscore: 5 / 5 op 5 reviews
Lees de 5 reviews
6196
6930460005175

Slimme speelbal

Deze robot bal van het merk Petoneer is een modern en entertainend speeltje voor uw hond of kat! Het balletje zal zeker de aandacht van uw huisdier trekken door het ingebouwde motortje, rood licht en de kattenkruid houder. De speelbal beschikt over een bewegingssensor, bij het schudden van de bal gaat het speeltje onmiddellijk aan of uit. Verder heeft hij ook een energiebesparingsfunctie, door de microprocessor gaat het speelgoed na 5 minuten inactiviteit automatisch over naar een standby-modus. De bal kan zijn eigen snelheid en bewegingen vanzelf aanpassen, uw huisdier wordt dus voortdurend gestimuleerd door verrassende richtingsveranderingen. Het LED-lampje en ingebouwde kattenkruidbakje zijn manieren om de interesse van uw huisdier te vergroten. De speelbal beschikt over een lithiumbatterij die met 1 keer opladen wel 5 uur kan werken, een lampje brengt u op de hoogte van een laag batterijniveau. Het opladen van de bal kan gemakkelijk via de micro-usb poort. 

Aantal
Op Voorraad!

Over Technische snufjes...Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Eenvoudige bediening met bewegingssensor

- Inclusief USB kabel 

- Stroomvoorziening: LiPo 320 mAh

- Werktijd: 5 uur

- Diameter: 71 mmPlus- en Minpunten

  • Leuk ontwerp
  • Handig in gebruik
  • Werkt vanzelf

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Wit
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Plezier

Reviews

Review toevoegen?

rating
Top webwinkel

Deze robot bal van het merk Petoneer is een modern en entertainend speeltje voor uw hond of kat! Het balletje zal zeker de aandacht van uw huisdier trekken door het ingebouwde motortje, rood licht en de kattenkruid houder.

rating
Fijn, hoge kwaliteit en snelle service

De speelbal beschikt over een bewegingssensor, bij het schudden van de bal gaat het speeltje onmiddellijk aan of uit. Verder heeft hij ook een energie besparingsfunctie, door de microprocessor gaat het speelgoed na 5 minuten inactiviteit automatisch over naar een standby modus. De bal kan zijn eigen snelheid en bewegingen vanzelf aanpassen, uw huisdier wordt dus voortdurend gestimuleerd door verrassende richtingsveranderingen.

rating
Prima service. Waar u voor staat voert u ook uit. Bijzonder prettig.

Het LED-lampje en ingebouwde katten kruid bakje zijn manieren om de interesse van uw huisdier te vergroten. De speelbal beschikt over een lithium batterij die met 1 keer opladen wel 5 uur kan werken, een lampje brengt u op de hoogte van een laag batterijniveau. Het opladen van de bal kan gemakkelijk via de micro-usb poort.

rating
Mooie en goede kwaliteit. Al een paar keer iets besteld en ben erg tevreden. Aanrader.

De speelbal beschikt over een bewegingssensor, bij het schudden van de bal gaat het speeltje onmiddellijk aan of uit. Verder heeft hij ook een energie besparingsfunctie, door de microprocessor gaat het speelgoed na 5 minuten inactiviteit automatisch over naar een standby-modus.

rating
ik ben fan van doegly

ik ben fan van doegly


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Petoneer? 

Het bedrijf is opgericht in 2017 door een team van jonge dierenliefhebbers met een passie voor technologie en de gezondheid van dieren. Hun diepgaande kennis over domotica mond uit in slimme en baanbrekende gadgets voor uw huisdieren! Ze produceren innovatieve producten om uw gezinsleven te verbeteren en een stuk gemakkelijker te maken. 

Aanbod Petoneer! 

Voor Petoneer is de gezondheid en welzijn van uw huisdier hun grootste prioriteit. Hun producten zijn onder andere slimme drinkfonteinen, voederbakken en geurverwijderaars. Maar ook producten om uw huisdier een leuke tijd te geven met grappige UV-pennen of slimme speelballen.