Filter drinkfontein navulling - 2 stuks

Filter drinkfontein navulling - 2 stuks - CROCI

Filter drinkfontein navulling - 2 stuks - CROCI

Uw prijs : € 23,95
incl. BTW
Productscore: 3.5 / 5 op 41 evaluaties
5677
8023222228900

Filter drinkfontein navulling - 2 stuks

Deze navullingen behoren tot de hoofdfilter van de drinkfontein. Het zuivert naar helder, zuiver water en verwijdert de metalen, chloor smaak en ongewenste ongemakken. Zo kan je hond/poes genieten van het lekkerste water uit zijn/haar drinkfontein. Wij raden aan om eens in de 8 weken de navullingen te verwisselen en nieuwe te plaatsen. Deze horen wel enkel bij de hoofdfilter, dus je zal eerst een hoofdfilter moeten aanschaffen! 

Aantal
Niet op voorraad

Over Toebehoren...

Bij Doegly hebben wij verschillende drinkfonteinen die verschillende voordelen hebben. Ze zorgen ervoor dat uw huisdier meer drinkt, het water is vers en gefilterd enzovoort! Maar af en toe moet u deze fonteinen ook onderhouden. Ze zijn enerzijds makkelijk uit elkaar te halen om te reinigen, maar anderzijds zijn sommige onderdelen nu en dan aan vervanging toe. Daarom bieden we bij Doegly ook verschillende toebehoren aan die de werken van uw drinkfontein alleen maar ten goede komen. Zo hebben we bijvoorbeeld navullingen die soms moeten vervangen worden. De navullingen zijn onderdeel van de hoofdfilter, deze zorgt ervoor dat het water steeds zuiver is en goed smaakt. Bekijk dus zeker eens de toebehoren om zoveel mogelijk uit uw drinkfontein te halen! 


Meer informatie...

Producteigenschappen

- Om de 8 weken vervangen

- Filtert zuiver, helder water zonder chloorsmaak, metalen smaak en ongewenste ongemakken

- Navulling van de hoofdfilter 


Plus- en Minpunten

  • Navulling van de hoofdfilter
  • Filtert zuiver, helder water
  • Om de 8 weken vervangen

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Wit
Geslacht
Uniseks
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Verzorging

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Croci? 

Croci (Spa) is opgericht door gebroeders in 1990. Het merk is afkomstig uit Varese in Italië. Het bedrijf is wereldwijd een grote leverancier van alles wat met dieren te maken heeft. Ze hebben door de jaren heen een sterke positie verworven op de huisdierenmarkt. Het merk staat voor betrouwbaarheid, innovatie en respect voor het milieu. Dit zijn waarden waar ze veel belang aan hechten. Al hun producten zijn voorzien van een origineel, Italiaans design. Ontworpen door echt vakmanschap! Croci heeft hun succes te danken aan hun klantgerichte filosofie en voortdurend ontwikkelen en in beweging zijn. Het zoeken naar nieuwe oplossingen en kwaliteitsvolle artikelen ontwerpen zijn echte troeven van het bedrijf.

Aanbod Croci! 

Doegly heeft voor u de meest interessante producten uitgezocht en samen in een mooi assortiment gegoten. Ons gamma is uiteenlopend, zo is er zeker voor ieder wat wils. We hebben verschillende moderne hondentassen in de aanbieding, zo bieden we ook artikelen aan waarop uw huisdier lekker kan rusten zoals manden, ligmatten enzovoort. Verder zijn er ook hondenriemen en -harnassen die direct in het oog springen. Met het kwalitatieve en Italiaanse design is het een lust voor het oog! Snuister dus zeker eens rond in ons uitgebreid aanbod aan Croci producten.