Fluwelen overtrek  hondenmand 100 x 80 x 15 - Petrol

Fluwelen overtrek hondenmand 100 x 80 x 15 - Petrol - BIA BED

Fluwelen overtrek hondenmand 100 x 80 x 15 - Petrol - BIA BED

Uw prijs : € 78,95
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 28 evaluaties
5619
7330038129347

Deze fluwelen hoes zorgt voor een luxueuze en koninklijke uitstraling! Het ligt heel comfortabel voor uw trouwe vriend. Eens je hond zoveel in de hondenmand van Bia Bed ligt kan het zijn dat hij krabt in het kunstleder. Zo zou het kunnen verslijten maar je kan dit mooi oplossen met deze fluwelen overtrek er rond te doen. Je hond krijgt een superieur gevoel als hij in zijn mandje gaat liggen! Je kan deze fluwelen hoes eenvoudig bevestigen met een elastiek. Deze fluwelen hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. 

! Let op: dit betreft enkel een hoes en geen gehele hondenmand van Bia Bed


Aantal
Op Voorraad!

Over Toebehoren voor Bia Bedden...Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: Blauw 

- Fluwelen stof 

- Met elastiek 

- Afmetingen : 100 x 80 x 15 cm


Plus- en Minpunten

  • Met elastiek
  • Eenvoudig te verwijderen
  • Hondenmand lijkt als nieuw

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Blauw
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Vilt
Huisdier
Hond
Gebruik
Rust

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Bia Bed? 

Bia Bed artikelen worden al meer dan 50 jaar met de hand gemaakt in het bedrijf genaamd Bia Ab. Het bedrijf is gevestigd aan de Oostkust in Zweden namelijk, Valdemarsvik. Bia Bed is dus een Zweeds merk met verschillende luxe artikelen. De naam zegt het in principe zelf al want Bia Bed zijn kwalitatieve bedjes, ontworpen voor honden om hen voldoende rust te bieden. De Bia Bedden hebben al een lang parcour afgelegd waarin ze telkens groeien en verbeteren. Het eerste Bia Bed is ontworpen door Bengt Asklöf in 1969. De vraag van de populaire bedjes groeide snel, waardoor de Zweedse stofeerder al snel de productie van Bia Bed op startte. Gebruiksvriendelijke, comfortabele en hygiënische bedjes! Bia Bed wordt zelfs aangeraden door dierenartsen vanwege hun kwalitatieve materialen en extra ondersteuning. 

De essentiële rust voor een hond!

U heeft waarschijnlijk al gemerkt dat uw trouwe viervoeter vaak uitgestrekt ligt te rusten. Dit komt omdat een hond ongeveer 12 tot 14 uur slaap nodig heeft! Daarom is het dus ook belangrijk dat uw hond een comfortabel ligbed heeft waar hij zijn nodige rust kan nemen. De Bia Bedden zijn rechthoekje bedjes met verhoogde randen. Het midden of de kern van het bed is vervaardigd uit hoogwaardig polyester wat isoleert tegen optrekkende kou. Deze stof geeft de nodige ondersteuning aan het lijfje en de gewrichten van uw huisdier, de stof zorgt er ook voor dat het lichaam van uw hond niet verschuift en zo comfortabel kan blijven liggen. De verhoogde randen van het bedje hebben dan ook weer verschillende functies waar over nagedacht is. Ten eerste is het een handige steun waar uw hond bijvoorbeeld met zijn kopje op kan leunen. Zo kan het lichaam de rest van de mand lekker in beslag nemen dankzij de extra ondersteuning. Ten tweede zorgen de verhoogde randen ervoor dat uw huisdier beschermd is tegen mogelijke tocht, door de randen zal hij of zij de toch minder voelen. De stabiliteit die het Bia Bed biedt zorgt ervoor dat uw hond met het volste vertrouwen kan dutten. 

Aanbod Bia Bedden!

Bij Doegly bieden wij verschillende Bia Bedden aan en bijhorende accessoires. Zo hebben wij in ons gamma het originele Bia Bed waarmee alles in 1969 begon. Dit bed biedt uw huisdier de ideale ligplaats. Aan de binnenkant wordt er gewerkt met een schuimrubber die een optimale ondersteuning geeft aan de rug en gewrichten van uw huisdier. Dit materiaal geeft uw hond het comfort dat ze verdienen. Aan de buitenkant is dan weer gewerkt met hoogwaardig kunstleer namelijk, polyurethaan. Dit leer straalt het gevoel van echt leer uit. Het kunstleer maakt de reiniging van het bedje mogelijk met een vochtige doek en mogelijkerwijs ook met gewone zeep. Zo blijft het bedje hygiënisch en bruikbaar voor een lange tijd! Zoals eerder al vermeld hebben wij ook verschillende accessoires in ons assortiment. Bijvoorbeeld bijhorende hoezen om over het Bia Bed te trekken in katoen, fleece enzovoort. Deze hoezen kunnen het eventueel nog net iets comfortabeler maken voor uw huisdier.

Verder hebben we niet alleen het originele Bia Bed in de aanbieding maar ook het unieke, orthopedische bed voor honden. In tegenstelling tot het originele bed heeft dit orthopedisch bed een bodem van twee lagen polyester schuimrubber die zich dan ook nog eens aanpassen aan het lichaam van uw huisdier. Het orthopedisch bed is speciaal ontworpen voor honden die kampen met gewrichtsproblemen. Een variant hierop is de Bia Ortho matras. Dit is eveneens een orthopedisch bed maar dan zonder de opstaande randen. Dit zorgt er namelijk voor dat de matras ook in een bench past, waardoor uw hond ook zijn nachtrust op een kwalitatief bed heeft.