Koelmat met rand - 98 x 58 cm - blauw

Koelmat met rand - 98 x 58 cm - blauw - IMAC

Koelmat met rand - 98 x 58 cm - blauw - IMAC

Uw prijs : € 38,95
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 53 evaluaties
5697
8021799415242
Met deze koelmat heeft je trouwe viervoeter amper te warm in de zomer! Zijn / haar lichaamstemperatuur koelt helemaal af eens hij/ zij op de mat gaat liggen. Door middel van een koele gel dat in de mat zit koelt de lichaamstemperatuur van jouw hond af met 10 graden! Zo kan dit urenlang duren, eenmaal de gel niet meer afkoelt en uw hond van de mat gaat kan de koele gel terug afkoelen! Dit duurt ongeveer een uur. Daarna kan jouw beste vriend terug urenlang genieten van de koele gel! Geef jouw hond dus het beste van het beste en schaf deze koelmat aan!
Aantal
Niet op voorraad

Over Verkoeling tijdens de zomer...

U kent het wel, van die bloedhete dagen, uw huisdier vindt nergens een fris plaatsje en heeft last van de warmte. Voor ons als mens is het al lastig, laat staan voor onze donzige huisdieren. Daarom willen wij, Doegly hen daar een handje bij helpen. We hebben verschillende dingen in de aanbieding die de warmte draaglijker kan maken voor uw kat of hond! Producten die uw huisdier verkoeling geven zijn een echte must, zo geraakt uw huisdier niet oververhit. We hebben bijvoorbeeld verkoelende matten (in verschillende maten) deze zijn opgevuld met een verkoelende gel. U steekt deze een uurtje in de diepvries en uw huisdier kan een hele tijd vertoeven op de koelmat. Door de koele gel kan de lichaamstemperatuur van uw huisdier wel met 10° afnemen! Anderzijds hebben we ook functionele hondenkledij zoals verkoelende jassen voor honden. De jassen zijn vervaardigd uit cool touch fabric stof, deze stof zorgt voor thermische afstoting. Het verkoelend jasje geeft een lekker fris gevoel aan uw huisdier. Bekijk zeker ons aanbod aan verkoelende mogelijkheden voor tijdens de zomer of warme dagen. 


Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur: blauw 

- Urenlang genot van koele gel

- Temperatuur zakt tot wel 10 graden 

- Afmetingen: 98 x 58 cm


Plus- en Minpunten

  • Urenlang koelte
  • Temperatuur zakt tot wel 10 graden
  • Opvallend kleur

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Blauw
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Kunststof
Huisdier
Hond
Gebruik
Rust

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over IMAC? 

Imac is een Italiaans merk dat geboren is in 1964. Ze zijn van een eenvoudig familiebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd dierenwinkels voorziet van kwaliteitsvolle producten. Hun grootste doel is om voortdurend innovatieve producten te creëren om onze kleine vrienden te plezieren. Daarbij ook steeds comfortabele en veilige producten. Tijdens het produceren van hun producten staan volgende kenmerken centraal: Zorgzaamheid, passie en ambachtelijkheid. Ze werken met hoge kwaliteitsnormen en hun producten zijn daar het resultaat van. 

Door de jaren heen is Imac enorm gegroeid, de kwaliteit van hun producten gaan er continu op vooruit en de omvang ervan wordt steeds groter en groter. Dit wilt zeggen dat mensen over heel de wereld erg tevreden zijn over hun service! 

Aanbod IMAC! 

Ze verkopen een groot assortiment aan artikelen voor huisdieren. Zodat u de beste zorg en aandacht kan geven aan uw huisdier. Ze zijn gefocust op de gezondheid en welzijn van uw dier. Zo biedt u het maximale comfort aan uw dierenvriend. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende vervoersproducten in ons gamma. Zoals reismanden, hondenhokken, ... deze zijn echte aanraders. Verder hebben we ook verschillende verkoelende matten in de aanbieding. Dit zijn innovatieve uitvindingen. Ze geven uw huisdier de perfecte verkoeling tijdens warme dagen. Neem zeker een kijkje in ons gamma aan innovatieve producten!