Vervoersbox uit aluminium - 61 x 48 x 56 cm - Zwart

Vervoersbox uit aluminium - 61 x 48 x 56 cm - Zwart - TRIXIE

Vervoersbox uit aluminium - 61 x 48 x 56 cm - Zwart - TRIXIE

Uw prijs : € 149,50
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 24 evaluaties
5757
4011905393353

Vervoersbox uit aluminium - 61 x 48 x 56 cm

Deze vervoersbox van trixie is vervaardigd uit stevig aluminium. De box is uitermate veilig om uw hond in te vervoeren, het metalen frame laat bovendien ook weinig geluid door, waardoor uw hond minder zal schrikken van geluiden. De box is speciaal ontworpen om de ruimte in uw kofferbak optimaal te benutten, de box heeft namelijk afgeschuinde kanten waardoor deze goed passen.

Het deurtje van de box kan u dicht doen en er zit zelfs een veiligheidssluiting op, zo kan uw hond deze niet openen. Aan de onderkant van de transportbox zijn er stroken met velcro waardoor hij super stevig in uw kofferbak staat! U krijgt er ook een thermisch deken bij, dit maakt het wat gezelliger voor uw hond. U kan het deken ook wassen op 30°. Met deze vervoersbox kan u dus uw hond veilig en comfortabel overal mee naar toe nemen! 

Aantal
Niet op voorraad

Over Vervoersboxen...

Neemt u af en toe uw huisdier mee onderweg, op reis, naar de dierenarts? Voor verschillende gelegenheden hebt u wel een transportbox nodig. Wilt u hen dan een comfortabel gevoel geven? Dan hebben wij daar de ideale vervoersboxen voor! Onze boxen/benches zorgen ervoor dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt en met plezier mee gaat. We hebben in ons gamma boxen in verschillende kleuren, formaten en materialen. Ze geven uw huisdier het optimale veiligheidsgevoel tijdens hun reis. Neem snel een kijkje tussen onze verschillende mogelijkheden! 


Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Sterk metalen frame 

- Afgeschuinde kanten 

- Veiligheidsslot 

- Afmeting: 61 x 48 x 56 cm

- Kleur: Zwart (grafiet)


Plus- en Minpunten

  • Eenvoudig design
  • Sterk materiaal
  • Veiligheidsslot

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Zwart
Maat
Small (S)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Aluminium
Gebruik
Op stap

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Trixie? 

Trixie is een Duits bedrijf dat ondertussen al 45 jaar gespecialiseerd is in toebehoren voor huisdieren op de markt brengen. Hun productlijnen worden allemaal onderzocht, uitgetest, en ontwikkeld door experts van het bedrijf. Aan de hand van hun hoge kwaliteitseisen willen ze de beste producten aanbieden aan huisdieren en de baasjes ervan! Hun geheim recept is het schenken van aandacht in combinatie met hun kennis en passie voor huisdieren en alle betrokken partijen. Ze hebben een groot gamma aan artikelen voor verschillende soorten huisdieren zoals: honden, katten, vogels, vissen enzovoort. 

Aanbod Trixie! 

Ze hebben een heel breed aanbod, gaande van halsbanden en -leibanden tot bedden, manden, krabpalen enzovoort. Bij Doegly focussen wij ons op honden en katten. Daarom hebben wij een groot aanbod aan artikelen die geschikt zijn voor honden en poezen. Hieronder zitten handige vervoersboxen/benches waarmee u uw huisdier in alle rust kan vervoeren. De materialen waaruit hun producten zijn vervaardigd zijn allen van hoge kwaliteit. Zo hebben al hun producten een lange, degelijke levensduur waarmee u een tijdje zoet bent. Neem snel een kijkje in het gamma van Trixie en verwen u en uw huisdier met hun zalige producten!