Bench voor onderweg uit metaal - 78 x 62 x 55 cm

Bench voor onderweg uit metaal - 78 x 62 x 55 cm - TRIXIE

Bench voor onderweg uit metaal - 78 x 62 x 55 cm - TRIXIE

Uw prijs : € 49,95
incl. BTW
Productscore: 4.5 / 5 op 20 evaluaties
5761
4011905039237

Bench uit metaal - 78 x 62 x 55 cm

Deze vervoersbox van trixie is vervaardigd uit stevig metaal. De box is uitermate veilig om uw hond in te vervoeren! De bench heeft 2 deuren waar uw hond in en uit kan. Deze kunnen natuurlijk ook veilig gesloten worden. Onderaan is er een bak uit kunststof waar u eventueel een dekentje kan leggen om het wat zachter te maken. Wat ook handig is, is dat de bench inklapbaar waardoor u hem gemakkelijk en compact kan opbergen. 

Aantal
Niet op voorraad

Over Vervoersboxen...

Neemt u af en toe uw huisdier mee onderweg, op reis, naar de dierenarts? Voor verschillende gelegenheden hebt u wel een transportbox nodig. Wilt u hen dan een comfortabel gevoel geven? Dan hebben wij daar de ideale vervoersboxen voor! Onze boxen/benches zorgen ervoor dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt en met plezier mee gaat. We hebben in ons gamma boxen in verschillende kleuren, formaten en materialen. Ze geven uw huisdier het optimale veiligheidsgevoel tijdens hun reis. Neem snel een kijkje tussen onze verschillende mogelijkheden! 


Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Materiaal: Metaal en kunststof

- 2 deuren 

- inklapbaar 

- Afmetingen: 78 x 62 x 55 cm


Plus- en Minpunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Sterk materiaal

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Grijs
Maat
Small (S)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Metaal
Huisdier
Hond
Gebruik
Op stap

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Trixie? 

Trixie is een Duits bedrijf dat ondertussen al 45 jaar gespecialiseerd is in toebehoren voor huisdieren op de markt brengen. Hun productlijnen worden allemaal onderzocht, uitgetest, en ontwikkeld door experts van het bedrijf. Aan de hand van hun hoge kwaliteitseisen willen ze de beste producten aanbieden aan huisdieren en de baasjes ervan! Hun geheim recept is het schenken van aandacht in combinatie met hun kennis en passie voor huisdieren en alle betrokken partijen. Ze hebben een groot gamma aan artikelen voor verschillende soorten huisdieren zoals: honden, katten, vogels, vissen enzovoort. 

Aanbod Trixie! 

Ze hebben een heel breed aanbod, gaande van halsbanden en -leibanden tot bedden, manden, krabpalen enzovoort. Bij Doegly focussen wij ons op honden en katten. Daarom hebben wij een groot aanbod aan artikelen die geschikt zijn voor honden en poezen. Hieronder zitten handige vervoersboxen/benches waarmee u uw huisdier in alle rust kan vervoeren. De materialen waaruit hun producten zijn vervaardigd zijn allen van hoge kwaliteit. Zo hebben al hun producten een lange, degelijke levensduur waarmee u een tijdje zoet bent. Neem snel een kijkje in het gamma van Trixie en verwen u en uw huisdier met hun zalige producten!