Transport kattenmand - 50 cm - Rotan

Transport kattenmand - 50 cm - Rotan - TRIXIE

Transport kattenmand - 50 cm - Rotan - TRIXIE

Uw prijs : € 40,24
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 20 evaluaties
5758
4011905028712

Transport kattenmand - 50 cm

Deze mand van Trixie is ideaal om uw kat in te vervoeren, dit kan zijn om op reis te gaan of onderweg naar de dierenarts enzovoort. Maar dan is het wel belangrijk dat uw kat zich op haar gemak voelt. Deze transport mand is rondom beschermt, dit geeft uw kat een geborgen gevoel. Aan de voorkant is er een hekje, dit kan u sluiten zodat uw kat er niet uit kan maar uw kat kan hier wel wat naar buiten kijken. Bovenaan de mand is er een stevig handvat, zo kan je de mand gemakkelijk verplaatsen of optillen! Met een kussentje erin zal uw kat zich helemaal op haar gemak voelen! 

Aantal
Op Voorraad!

Over Vervoersboxen...

Neemt u af en toe uw huisdier mee onderweg, op reis, naar de dierenarts? Voor verschillende gelegenheden hebt u wel een transportbox nodig. Wilt u hen dan een comfortabel gevoel geven? Dan hebben wij daar de ideale vervoersboxen voor! Onze boxen/benches zorgen ervoor dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt en met plezier mee gaat. We hebben in ons gamma boxen in verschillende kleuren, formaten en materialen. Ze geven uw huisdier het optimale veiligheidsgevoel tijdens hun reis. Neem snel een kijkje tussen onze verschillende mogelijkheden! 


Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Opening aan de voorkant 

- Met handvat 

- Materiaal: Rotan

- Afmeting: 50 x 44 x 48 cm


Plus- en Minpunten

  • Mooi design
  • Opening
  • Met handvat

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Bruin
Maat
Small (S)
Geslacht
Uniseks
Huisdier
Poes
Gebruik
Op stap

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Trixie? 

Trixie is een Duits bedrijf dat ondertussen al 45 jaar gespecialiseerd is in toebehoren voor huisdieren op de markt brengen. Hun productlijnen worden allemaal onderzocht, uitgetest, en ontwikkeld door experts van het bedrijf. Aan de hand van hun hoge kwaliteitseisen willen ze de beste producten aanbieden aan huisdieren en de baasjes ervan! Hun geheim recept is het schenken van aandacht in combinatie met hun kennis en passie voor huisdieren en alle betrokken partijen. Ze hebben een groot gamma aan artikelen voor verschillende soorten huisdieren zoals: honden, katten, vogels, vissen enzovoort. 

Aanbod Trixie! 

Ze hebben een heel breed aanbod, gaande van halsbanden en -leibanden tot bedden, manden, krabpalen enzovoort. Bij Doegly focussen wij ons op honden en katten. Daarom hebben wij een groot aanbod aan artikelen die geschikt zijn voor honden en poezen. Hieronder zitten handige vervoersboxen/benches waarmee u uw huisdier in alle rust kan vervoeren. De materialen waaruit hun producten zijn vervaardigd zijn allen van hoge kwaliteit. Zo hebben al hun producten een lange, degelijke levensduur waarmee u een tijdje zoet bent. Neem snel een kijkje in het gamma van Trixie en verwen u en uw huisdier met hun zalige producten!