Praktische reismand - 73 x 75 x 104 cm - lichtgrijs/donkergrijs

Praktische reismand - 73 x 75 x 104 cm - lichtgrijs/donkergrijs - TRIXIE

Praktische reismand - 73 x 75 x 104 cm - lichtgrijs/donkergrijs - TRIXIE

Uw prijs : € 119,50
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 28 evaluaties
5765
8003507974906

Reismand - 73 x 75 x 104 cm

Dit is een handige, veilige reismand van Trixie. Hierin kan u uw huisdier met een gerust hart vervoeren. De box is voorzien van een deurtje uit metaal, waar uw huisdier in en uit kan en wat naar buiten kan kijken. Aan de binnenkant van het deurtje hangt een bakje waar u eventueel wat drinken, eten, snoepjes kan doen. Er is alsook een handig handvat waarmee u de mand kan verplaatsen of optillen. Deze reismand is de ideale manier om uw huisdier in te vervoeren! 

Aantal
Op Voorraad!

Over Vervoersboxen...

Neemt u af en toe uw huisdier mee onderweg, op reis, naar de dierenarts? Voor verschillende gelegenheden hebt u wel een transportbox nodig. Wilt u hen dan een comfortabel gevoel geven? Dan hebben wij daar de ideale vervoersboxen voor! Onze boxen/benches zorgen ervoor dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt en met plezier mee gaat. We hebben in ons gamma boxen in verschillende kleuren, formaten en materialen. Ze geven uw huisdier het optimale veiligheidsgevoel tijdens hun reis. Neem snel een kijkje tussen onze verschillende mogelijkheden! 


Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Materiaal: Kunststof + metaal 

- Inclusief drinkbakje 

- Veilig en comfortabel 

- Afmetingen: 73 x 75 x 104 cm 


Plus- en Minpunten

  • Met een drinkbakje
  • Kan naar buiten kijken
  • Stevig materiaal

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Grijs
Maat
Medium (M)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Kunststof
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Op stap

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Trixie? 

Trixie is een Duits bedrijf dat ondertussen al 45 jaar gespecialiseerd is in toebehoren voor huisdieren op de markt brengen. Hun productlijnen worden allemaal onderzocht, uitgetest, en ontwikkeld door experts van het bedrijf. Aan de hand van hun hoge kwaliteitseisen willen ze de beste producten aanbieden aan huisdieren en de baasjes ervan! Hun geheim recept is het schenken van aandacht in combinatie met hun kennis en passie voor huisdieren en alle betrokken partijen. Ze hebben een groot gamma aan artikelen voor verschillende soorten huisdieren zoals: honden, katten, vogels, vissen enzovoort. 

Aanbod Trixie! 

Ze hebben een heel breed aanbod, gaande van halsbanden en -leibanden tot bedden, manden, krabpalen enzovoort. Bij Doegly focussen wij ons op honden en katten. Daarom hebben wij een groot aanbod aan artikelen die geschikt zijn voor honden en poezen. Hieronder zitten handige vervoersboxen/benches waarmee u uw huisdier in alle rust kan vervoeren. De materialen waaruit hun producten zijn vervaardigd zijn allen van hoge kwaliteit. Zo hebben al hun producten een lange, degelijke levensduur waarmee u een tijdje zoet bent. Neem snel een kijkje in het gamma van Trixie en verwen u en uw huisdier met hun zalige producten!