Duurzame reismand - 76 x 48 x 51 cm - Zwart/grijs

Duurzame reismand - 76 x 48 x 51 cm - Zwart/grijs - TRIXIE

Duurzame reismand - 76 x 48 x 51 cm - Zwart/grijs - TRIXIE

Uw prijs : € 98,00
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 20 evaluaties
5766
4047974397220

Duurzame reismand - 76 x 48 x 51 cm

Dit is een hippe reismand van Trixie, uit duurzaam polyester materiaal. Rondom de mand is er een stevig metalen frame. U kan de reismand langs 3 kanten openen, er zijn alsook gaas-inzetstukjes die zorgen voor een goede ventilatie in de mand! Onderaan de mand is er velcro bevestigd zodat hij mooi op zijn plaats blijft staan terwijl u hem vervoert. Er is ook een handig zijvak en fleshouder beschikbaar, zo heb je alles dichtbij tijdens de reis. De reismand is ook gemakkelijk op te plooien, hem meenemen of optillen is dus een makkie! 

Aantal
Niet op voorraad

Over Vervoersboxen...

Neemt u af en toe uw huisdier mee onderweg, op reis, naar de dierenarts? Voor verschillende gelegenheden hebt u wel een transportbox nodig. Wilt u hen dan een comfortabel gevoel geven? Dan hebben wij daar de ideale vervoersboxen voor! Onze boxen/benches zorgen ervoor dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt en met plezier mee gaat. We hebben in ons gamma boxen in verschillende kleuren, formaten en materialen. Ze geven uw huisdier het optimale veiligheidsgevoel tijdens hun reis. Neem snel een kijkje tussen onze verschillende mogelijkheden! 


Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Lossere bodem met een soort van schapenvacht

- Metalen frame

- Materiaal: Polyester, gaas 

- Afmetingen: 76 x 48 x 51 cm


Plus- en Minpunten

  • Genoeg ventialtie
  • Origineel design
  • Handig in gebruik

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Zwart
Maat
Medium (M)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Polyester
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Op stap

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Trixie? 

Trixie is een Duits bedrijf dat ondertussen al 45 jaar gespecialiseerd is in toebehoren voor huisdieren op de markt brengen. Hun productlijnen worden allemaal onderzocht, uitgetest, en ontwikkeld door experts van het bedrijf. Aan de hand van hun hoge kwaliteitseisen willen ze de beste producten aanbieden aan huisdieren en de baasjes ervan! Hun geheim recept is het schenken van aandacht in combinatie met hun kennis en passie voor huisdieren en alle betrokken partijen. Ze hebben een groot gamma aan artikelen voor verschillende soorten huisdieren zoals: honden, katten, vogels, vissen enzovoort. 

Aanbod Trixie! 

Ze hebben een heel breed aanbod, gaande van halsbanden en -leibanden tot bedden, manden, krabpalen enzovoort. Bij Doegly focussen wij ons op honden en katten. Daarom hebben wij een groot aanbod aan artikelen die geschikt zijn voor honden en poezen. Hieronder zitten handige vervoersboxen/benches waarmee u uw huisdier in alle rust kan vervoeren. De materialen waaruit hun producten zijn vervaardigd zijn allen van hoge kwaliteit. Zo hebben al hun producten een lange, degelijke levensduur waarmee u een tijdje zoet bent. Neem snel een kijkje in het gamma van Trixie en verwen u en uw huisdier met hun zalige producten!