Elektrische voerautomaat 1,7 KG  - 24,5 X 30 X 38 cm - zwart / wit

Elektrische voerautomaat 1,7 KG - 24,5 X 30 X 38 cm - zwart / wit - EYENIMAL

Elektrische voerautomaat 1,7 KG - 24,5 X 30 X 38 cm - zwart / wit - EYENIMAL

Uw prijs : € 94,95
incl. BTW
Productscore: 3.5 / 5 op 32 evaluaties
5637
3700192306337

Bent u vaak niet op tijd thuis voor jouw huiskat of hond? Daar moet je nu niet meer om stressen want met de elektrische voerautomaat krijgt je kat of hond altijd het eten op tijd! Dit kan omdat het programmeerbaar is, je kan instellen wanneer je het wilt voeren (tijdstip) en de hoeveelheid. In de grote opvulbak kan ongeveer 4,2 kg waardoor je lang genoeg door zou kunnen en niet voortdurend moet bijvullen. De opvulbak is ook demonteerbaar, dit is handig voor bij te vullen en af te wassen. De voederbak kan 10 keer het eten in de voederbak laten komen. Het elektrisch apparaat is aan te sluiten via batterijen. Je kan 10 porties van 10 gram laten komen voor jouw kat of hond. Het voederapparaat kan je afstemmen met jouw stem, hierdoor kan je 12 keer laten weten aan jouw kat / hond dat het eten is! Het is eenvoudig te besturen dankzij het LCD scherm. Wat ook handig is aan deze voederbak is dat je weet wanneer de batterijen bijna op zijn, dit kan doordat het niveau van de batterijen zichtbaar is. 

Aantal
Op Voorraad!

Over Voederautomaten...

Bent u af en toe beperkt in tijd om uw geliefd huisdier eten te geven? Dan kan één van onze voederautomaten uitkomst bieden. U kan zelf instellen wanneer de voederbak automatisch eten mag geven aan uw poes, zo krijgt uw huisdier altijd op tijd eten! De hoeveelheid en het tijdstip ervan kan u programmeren. Een gemak voor uw huisdier maar ook voor u, op die manier hoeft u niet steeds te stressen over het eten geven van uw poes. Uw kat is zo steeds prima verzorgd! Er zijn voerautomaten in verschillende kleuren, formaten, designs. We hebben voor ieder wat wils! Naast onze voederautomaten hebben wij ook de meest standaard voederbak en drinkbak. Wat u maar wilt, bekijk zeker ons gamma! 


Meer informatie...

Producteigenschappen

- Kleur : zwart / wit 

- Mogelijk af te stemmen met stem

- 12 keer eten 

- Afmetingen: 24,5 x 30 x 38 cm


Plus- en Minpunten

  • Opname met stem
  • 12 keer eten
  • Niveau batterijen te zien
  • Makkelijk schoon te maken

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Wit
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Kunststof
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Verzorging

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Eyenimal? 

De producten van Eyenimal worden geproduceerd door een Frans bedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van hightech producten die de levensstijl van de baasjes en huisdieren een stuk gemakkelijker maakt! Ze ontwikkelen gebruiksvriendelijke en 'slimme' oplossingen voor uw huisdier met geavanceerde technologieën. Hun producten zijn telkens ontworpen a.d.h.v. een innovatief concept en een modern design. Waarbij hun motto 'Het baasje is de beste vriend van hun huisdier' steeds tot zijn recht komt. Wereldwijd bieden ze een groot aanbod aan handige accessoires voor honden en katten. Ze komen steeds met verrassende producten omdat ze nauw samenwerken met deskundigen die de juiste kennis en ervaring hebben. Het merk heeft een wereldwijde erkenning daarom zijn wij dan ook heel trots dat we bij Doegly deze exclusieve producten mogen aanbieden. 

Aanbod Eyenimal! 

Topproducten zoals onder andere de Petcam, voerautomaat en drinkfontein hebben uiteraard een plaatsje gekregen in het gamma van Doegly. Deze evolutionaire producten maken alles zoveel gemakkelijker. De drinkfontein is bijvoorbeeld speciaal ontworpen om uw huisdier aan te moedigen zodat hij of zij meer zou drinken, dit bevordert de gezondheid van uw huisdier. Bij de voerautomaat kan je dan weer instellen wanneer de voederbak automatisch uw huisdier voorziet van eten. Super handig en functioneel voor het baasje. Zoals u dus al merkt beschikken we over een interessant aanbod aan evolutionaire items en accessoires voor u en uw huisdier. Voordelen en gemak voor iedereen!