Stoere voederbak uit staal en rubberen band met studs - 20,5 cm - 850 ml

Stoere voederbak uit staal en rubberen band met studs - 20,5 cm - 850 ml - CROCI

Stoere voederbak uit staal en rubberen band met studs - 20,5 cm - 850 ml - CROCI

Uw prijs : € 22,95
incl. BTW
Productscore: 4 / 5 op 17 evaluaties
5691
8023222145283

Voederbak uit staal en rubberen band met studs - 850 ml 

Deze hippe voederbak voor uw huisdier is super origineel en handig. Met de anti-slip onderkant blijft het bakje mooi op zijn plaats staan, zo morst er niets en verschuift hij niet voortdurend. De voederbak is gemaakt uit stevig staal. Het grote deel is dus grijs/zilver op een zwarte band na. Deze band is bekleed met mooie studs. De studs zijn niet scherp, dus uw huisdier kan er zich niet aan bezeren. 

Aantal
Niet op voorraad

Over Voederbakken...

Een hondenvoerbak is een onmisbaar accessoire in het bestaan van uw trouwe viervoeter. Deze zijn na een verloop van tijd ook wel aan vervanging toe... Daarom hebben wij bij Doegly een breed gamma aan voerbakken voor uw hond! Wat uw hond eet is belangrijk maar waarin hij dat eet is wel even belangrijk. Als uw hond uit een kwalitatieve voederbak mag eten, zal hij bij iedere maaltijd staan springen om uit zijn voederbak van Doegly te eten. We hebben in ons gamma traditionele eetbakken maar bijvoorbeeld ook voerbakken die om te zoveel tijd automatisch eten bijgeven. Bekijk dus zeker eens alle mogelijkheden aan voeder- en drinkbakken die we aanbieden om het leven van u en uw huisdier zo gemakkelijk mogelijk te maken. 


Meer informatie...

Producteigenschappen: 

- Materiaal: staal 

- Anti-slip onderkant 

- Inhoud: 850 ml 

- Niet gevaarlijk


Plus- en Minpunten

  • Veilig
  • Grote inhoud
  • Anti-slip onderkant

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Grijs
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Staal
Huisdier
Hond
Gebruik
Verzorging

Reviews

Review toevoegen?Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Croci? 

Croci (Spa) is opgericht door gebroeders in 1990. Het merk is afkomstig uit Varese in Italië. Het bedrijf is wereldwijd een grote leverancier van alles wat met dieren te maken heeft. Ze hebben door de jaren heen een sterke positie verworven op de huisdierenmarkt. Het merk staat voor betrouwbaarheid, innovatie en respect voor het milieu. Dit zijn waarden waar ze veel belang aan hechten. Al hun producten zijn voorzien van een origineel, Italiaans design. Ontworpen door echt vakmanschap! Croci heeft hun succes te danken aan hun klantgerichte filosofie en voortdurend ontwikkelen en in beweging zijn. Het zoeken naar nieuwe oplossingen en kwaliteitsvolle artikelen ontwerpen zijn echte troeven van het bedrijf.

Aanbod Croci! 

Doegly heeft voor u de meest interessante producten uitgezocht en samen in een mooi assortiment gegoten. Ons gamma is uiteenlopend, zo is er zeker voor ieder wat wils. We hebben verschillende moderne hondentassen in de aanbieding, zo bieden we ook artikelen aan waarop uw huisdier lekker kan rusten zoals manden, ligmatten enzovoort. Verder zijn er ook hondenriemen en -harnassen die direct in het oog springen. Met het kwalitatieve en Italiaanse design is het een lust voor het oog! Snuister dus zeker eens rond in ons uitgebreid aanbod aan Croci producten.