Doegly - NickysFacetnavigatie stelt de bezoeker in staat om zich met behulp van zoekfilters een weg te banen door het grote aanbod op de site. Bij een kleine en overzichtelijke website is dit niet nodig, maar voor een site met een groot aanbod en veel verschillende zoekvariabelen is facetnavigatie de enige klantvriendelijke oplossing..  is de creator van het 'Doegly' en aanverwante 'Doglemi' merk, voor deze producten zijn we steeds op zoek naar lange termijn partners met vakkennis.


Wij verkopen onze producten aan particulieren via onze e-commerce kanalen, echter een 2e afdeling verzorgt ook de groothandel en dropshipping activiteiten van het bedrijf.

Deze activiteiten verlopen via dezelfde e-commerce kanalen als de particuliere verkopen, echter als groothandelaar / dropshipper hebt U een speciaal account nodig.
Dit speciale account kan aangevraagd worden via een eenvoudige email naar info@doegly.com.
Onze commercieel medewerker neemt dan eerst contact met U op en zal uw aanvraag evalueren na een persoonlijk gesprek.
Eenmaal U deze account toegewezen kreeg kan U inloggen op onze website (www.doegly.com) en ziet U de groothandelsprijzen of dropshipping prijzen.

OPGELET : De afgebeelde prijzen voor groothandelaars & dropshippers zijn prijzen Excl. / BTW. en zonder transportkosten.
(in tegenstelling tot de eindgebruikers account die de prijzen incl. btw weergeeft)

Wij hanteren verder geen minimum hoeveelheden of minimum aankoop waarde, U kan dus gewoon bestellen wat U nodig heeft, zonder overbodige stock bij te houden.

Alle producten die op de website weergegeven worden zijn ook daadwerkelijk op voorraad in onze warehouse in Haasrode (België).
De verzending gebeurt in principe dezelfde dag als de bestelling.
Een factuur wordt bij de levering meegeleverd.

Wie kan groothandelaar worden:

In principe kan iedereen die een ondernemingsnummer bezit en activiteiten uitvoert waarbij onze producten van dienst kunnen zijn een account aanvragen.
We hanteren echter wel een beperking in het aantal fysieke verkooppunten per regio, dit om de kanabalisering van ons productgamma tegen te gaan.
Ook eisen we een zekere vakkennis om het product te kunnen toelichten.
We richten ons in eerste instantie op de zelfstandige dierenwinkel, Honden kapsalons, Dieren webwinkels en dierenartsen.

Onderscheid Groothandel & dropshipping:

Bij dropshipping verzorgen wij de verzending van het product naar uw klant toe.
Bij groothandel sturen wij de producten naar U toe en verzorgt u zelf de verdere levering.

Dropshipping kan interessant zijn voor kleinere webshops maar bv. ook voor hondekapsalons of dierenartsen die geen eigen voorraad willen aanleggen.
Deze organisaties kunnen via onze site bestellen en het product direct bij de klant laten afleveren.

Verzending voor Groothandel:

LET OP :

De afgebeelde prijzen wanneer U aangemeld bent met uw groothandels- of dropshipping account zijn ex. verzendingskosten !

De meldingen 'GRATIS VERZENDING' gelden NIET wanneer u aangemeld bent met dit speciale groothandels- of dropshipping account.

Productfeeds:

Zowel voor dropshipping als voor groothandel kunnen wij product feeds aanleveren die U eenvoudig in uw eigen e-commerce omgeving kan gebruiken.