Voor de auto, fiets of met de kat op stap

Voor de auto, fiets of met de kat op stap

Voor de auto, fiets of met de kat op stap

Categorieën binnen deze selectie...

 • Opvouwbare voer- en...
  De opvouwbare voer- en drinkbakken van Doegly zijn ideaal wanneer u vaak onderweg bent of vaak op vakantie gaat. Vaak is er dan het probleem dat u de voer - of drinkbak van uw trouwe viervoeter vergeten bent. Dankzij deze opvouwbare bakken voorkom je dit probleem. Aangezien de voer- en drinkbakken opvouwbaar zijn kunt u deze makkelijk opbergen en verliest u niet veel plaats. 
 • Opvouwbare...
  <p>De opvouwbare kattentoiletten zijn ideaal voor op reis of in de auto. Doormiddel van de opvouwbare kattenbakken kan uw trouwe huisdier ook zijn behoefte doen op reis. De toiletten kunnen opgevouwen worden, waardoor het ideaal is om op te bergen. Het neemt niet veel plaats in beslag maar zorgt er toch voor dat er niet veel opkuiswerk is. Deze toiletten zijn dus onmisbaar wanneer u uw kat vaak meeneemt op verplaatsing. </p>
 • Reistassen
  <p>De reistassen van Doegly zijn gemaakt om uw poes te vervoeren. Deze tas is erg handig voor katten die een hekel hebben aan hokjes. Het draagcomfort van de reistas is veel groter dan die van een hokje. De reistassen bevatten een verluchtingsopening, waardoor uw poes met veel gemak kan ademen. </p>
 • Vervoersboxen
  Neemt u af en toe uw huisdier mee onderweg, op reis, naar de dierenarts? Voor verschillende gelegenheden hebt u wel een transportbox nodig. Wilt u hen dan een comfortabel gevoel geven? Dan hebben wij daar de ideale vervoersboxen voor! Onze boxen/benches zorgen ervoor dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt en met plezier mee gaat. We hebben in ons gamma boxen in verschillende kleuren, formaten en materialen. Ze geven uw huisdier het optimale veiligheidsgevoel tijdens hun reis. Neem snel een kijkje tussen onze verschillende mogelijkheden! 

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Uw kat mee op reis? Doegly bezorgt U de nodige hulpmiddelen voor een comfortabele reis.

Uw kat meenemen in de wagen of op reis is zowel voor U als voor het dier een ganse onderneming.
Enerzijds moet U het dier het nodige comfort kunnen bieden en anderzijds moet U er voor zorgen dat uw wagen heelhuids de trip overleeft.
Ook hier helpt Doegly U met een aantal handige hulpmiddelen voor onderweg.
Met uw huisdier op reis vertrekken zonder Doegly? Geen denken aan.