Filter op

Huisdier

Huisdier

Maat

Maat

Kleur

Kleur

Productmateriaal

Productmateriaal

Hondenbuggy's en toebehoren

Hondenbuggy's en toebehoren.

Hondenbuggy's en toebehoren

Categorieën binnen deze selectie...

  • Hondenbuggy's
    Buggy's voor honden kunnen een ideale oplossing bieden in verschillende situaties en voor verschillende redenen. De meest voorkomende reden is de leeftijd van uw hond. De leeftijd zorgt ervoor dat uw hond zelf niet meer in staat is om te lopen of het is gewoon heel erg lastig. Dankzij de hondenbuggy kan u, als baasje ervoor zorgen dat uw trouwe viervoeter niet te veel last zal ondervinden tijdens een lange wandeling. Een andere situatie, is als uw hond erg angstig is of eens getraumatiseerd werd waardoor hij niet uit huis durft komen. De buggy helpt in dit geval uw hond, door een veilige plek te vormen. Er bestaan heel wat verschillende soorten, kleuren en merken. <br />Doegly is in zee gegaan met de japanse fabrikant AIRBUGGY. De producten van AIRBUGGY zijn zeker niet goedkoop mar wel top kwaliteit. Men noemt ze soms de Mercedes van de honden buggy's.
  • Toebehoren voor...
    De toebehoren voor hondenbuggy's zijn een heel gamma aan speciaal ontworpen hulpmiddelen voor de hondenbuggy's. De extra toebehoren kunnen de hondenwagen veranderen qua look, maar kunnen anderzijds ook het vervoer van uw hond verbeteren. Onder de toebehoren vindt u verschillende zaken terug. Dit kan gaan van zowel draagtassen tot bekerhouders voor de hondenbuggy's. Je kan het zo gek niet bedenken, of je vindt het terug in ons gamma. 

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Hondenbuggy's en toebehoren zijn ideaal wanneer u op zoek bent naar een hondenwagen of draagtassen, manden en / of andere toebehoren voor de wagen. Een honden wandelwagen biedt de ideale oplossing wanneer u wil gaan wandelen met uw hond. De draagtassen en andere toebehoren voor de hondenbuggy zijn ideaal om hierin je persoonlijke spullen te kunnen opbergen. Zo kan u als het ware een drinkbak en/ of eetbak meenemen, poepzakjes, uw GSM en portefeuille.