Halsbanden, harnassen, leibanden en riemen

halsbanden en leibanden voor uw hond(je)

Halsbanden, harnassen, leibanden en riemen

Categorieën binnen deze selectie...

  • Leibanden
    <p>Een leiband / hondenriem zorgt ervoor dat uw hond niet van u wegloopt maar mooi naast u wandelt tijdens een wandeling in het bos, op de weg of op reis. Er bestaan verschillende soorten leibanden. Zo heb je leibanden die automatisch in- en uitrollen, maar ook leibanden die geen in- en uitrolsysteem hebben. U kiest zelf welke soort u het eenvoudigst vindt voor u en uw trouwe viervoeter. Een <strong>Nylon hondenriem</strong> is zeer duurzaam en makkelijk te reinigen. Ze zijn licht waardoor ze ideaal zijn voor pups. Een <strong>hondenriem met ketting </strong>is dan weer zeer sterk en dus ideaal voor grotere honden. De <strong>uitrolbare hondenriem</strong> is immens populair. Deze leiband is ideaal voor honden die bijvoorbeeld moeilijk los kunnen lopen. Doormiddel van deze riem kan je ze toch extra loopruimte geven zodat ze lekker kunnen dollen. De hondenriemen zijn vaak verkrijgbaar in verschillende lengtes variërend van 3 meter tot 8 meter. Door een drukknop op de cassette kan je zelf bepalen hoe ver de lijn uit kan rollen. Een <strong>trainings- of politieriem</strong> zijn vaak in verschillende lengtes verstelbaar doordat er verschillende ringetjes aan de riem bevestigd zitten. Zo kan je ze zelf verstellen van 1 meter tot 2 meter. </p>
  • Halsbanden
    Een halsband voor honden is cruciaal tijdens het uitlaten of tijdens een lange wandeling met uw trouwe viervoeter. Een halsband omvat altijd alleen de nek van uw hond. Dit voelt fijn aan voor uw hond, omdat hij niet wordt beperkt in zijn bewegingsvrijheid. Er zijn echter wel verschillende soorten halsbanden. Zo hebt u de klassieke halsbanden die vallen niet erg op en zijn vaak heel neutraal. De anti-blafhalsbanden zorgen er op hun beurt dan terug voor dat het blaffen wordt beperkt tijdens het uitlaten van uw hond. Wanneer de hond erg hard trekt is een halsband niet de juiste optie voor uw hond, omdat hij door het harde trekken nekblessures kan oplopen.
  • Hondenharnassen
    Het hondenharnas is steeds populairder en is een goed alternatief voor een halsband. Een harnas is een combinatie va nekriem en buikriem die aan elkaar vastzitten doormiddel van rug- en borstbanden. Het hondenharnas is ideaal voor honden die veel weerstand bieden tijdens het wandelen. Er zijn verschillende soorten harnassen, dus het is steeds belangrijk om de juiste uit te kiezen. Het X-harnas biedt meer comfort dankzij de extra bekleding. Het biedt geen beperking in de bewegingsvrijheid en de riem is vrij verstelbaar. Het X-harnas is dus ideaal voor puppy's en honden met een spitse of smalle borstkas. Het H-harnas is in grootte verstelbaar en dus geschikt bij sportieve activiteiten zoals joggen. Het Y-harnas is een variant van het H-harnas waarbij het borstgedeelte bekleed is en doormiddel van het smalle design kan uw hond moeilijk uit het harnas komen. De riem ligt meestal direct op de schouderbladen en dicht bij het okselgedeelte. Het veiligheidsharnas heeft een hoog draagcomfort dankzij de verstelbare riem. Het harnas is makkelijk aan en uit te doen en heeft een extra handgreep zodat u sneller kan ingrijpen. Het harnas is dus perfect voor honden die zich snel uit een harnas kunnen behelpen, dus als het ware ideaal voor kleine hondenrassen en puppy's. Het Instapharnas is een ideaal harnas om snel aan en af te doen, doordat de hond vanaf boven in het harnas kan stappen. Het bestaat steeds uit een vachtvriendelijk materiaal en heeft een ergonomisch design. Als laatste hebben we nog het power harnas, dit harnas heeft een breder gedeelte op de rug en is vrij verstelbaar zonder riem tussen de voorpoten. Dit harnas is ideaal voor patrouillehonden en trainingshonden. 

Er zijn 57 producten.

Item 1-12 van 57 in totaal item(s)

Actieve filters

Een halsband, harnas, muilkorf of leiband voor de hond? Doegly Natuurlijk!

Wij bij Doegly kijken constant vooruit en proberen zelfs de meest banale producten constant te verbeteren en te inoveren.
Zo gaat het ook met ons gamma leibanden en harnassen. De voorbije jaren werden steeds comfortabelere producten op de markt gebracht.
De muilbanden bv. worden nu gemaakt in zachter aanvoelende stoffen, die de hond een stuk meer comfort bieden en hem tegelijk rustiger houden.
Ons gamma leibanden werd uitgebreid met elastische banden die de hond extra vrije loop bieden op plaatsen waar het kan.

De harnassen werden geoptimaliseerd met nieuwere kunststoffen en zachte vulling zodat een optimaal comfort bereikt werd.

U ziet het bij Doegly zijn we dag en nacht in de weer om uw hond zelfs met de minder aangename tuigjes een optimaal comfort te bieden.
Het maakt de hond rustiger en biedt hem een aangenaam gevoel.