Voor de auto, fiets of met de hond op stap

hondenspullen voor in de auto op de fiets of met de hond op stap

Voor de auto, fiets of met de hond op stap

Categorieën binnen deze selectie...

 • Autobeschermingen
  Autobeschermingen kunnen twee functies hebben,  enerzijds zorgen ervoor dat de auto aan de binnenkant van de wagen niet worden beschadigd. Het is als het ware een cover die beschermt tegen krassen. Autobeschermingen zijn heel handig in gebruik en garanderen de properheid van de auto. Anderzijds zorgen ze ervoor dat uw hond beschermt wordt in de auto. Dit doormiddel van een vastklikkend deel dat ervoor zorgt dat de hond niet vrij kan rondlopen in de auto.
 • Opvouwbare voer- en...
  De opvouwbare voer- en drinkbakken van Doegly zijn ideaal wanneer u vaak onderweg bent of vaak op vakantie gaat. Vaak is er dan het probleem dat u de voer - of drinkbak van uw trouwe viervoeter vergeten bent. Dankzij deze opvouwbare bakken voorkom je dit probleem. Aangezien de voer- en drinkbakken opvouwbaar zijn kunt u deze makkelijk opbergen en verliest u niet veel plaats. 
 • Outdoor dekens
  <p>Outdoor dekens voor honden zijn ideaal wanneer u uw hond meeneemt op reis. De dekens hangen telkens vast aan een tasje, waardoor u het deken compact kan opplooien en meenemen. De onderzijde bestaat uit een waterafstotende kunststof, waardoor u het deken op iedere ondergrond kan plaatsen. Het deken zorgt ervoor dat uw trouwe viervoeter op zijn gemak kan liggen.</p>
 • Reistassen
  <p>De reistassen van Doegly zijn gemaakt om uw hond te vervoeren. Deze tas is erg handig voor honden die een hekel hebben aan hokjes. Het draagcomfort van de reistas is veel groter dan die van een hokje. De reistassen bevatten een verluchtingsopening, waardoor uw hond met veel gemak kan ademen. </p>
 • Hondenbuggy's en...
  Hondenbuggy's en toebehoren zijn ideaal wanneer u op zoek bent naar een hondenwagen of draagtassen, manden en / of andere toebehoren voor de wagen. Een honden wandelwagen biedt de ideale oplossing wanneer u wil gaan wandelen met uw hond. De draagtassen en andere toebehoren voor de hondenbuggy zijn ideaal om hierin je persoonlijke spullen te kunnen opbergen. Zo kan u als het ware een drinkbak en/ of eetbak meenemen, poepzakjes, uw GSM en portefeuille. 
 • Vervoersboxen
  Neemt u af en toe uw huisdier mee onderweg, op reis, naar de dierenarts? Voor verschillende gelegenheden hebt u wel een transportbox nodig. Wilt u hen dan een comfortabel gevoel geven? Dan hebben wij daar de ideale vervoersboxen voor! Onze boxen/benches zorgen ervoor dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt en met plezier mee gaat. We hebben in ons gamma boxen in verschillende kleuren, formaten en materialen. Ze geven uw huisdier het optimale veiligheidsgevoel tijdens hun reis. Neem snel een kijkje tussen onze verschillende mogelijkheden! 

Er zijn 20 producten.

Item 1-12 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters

Met uw huisdier onderweg? Doegly levert het reis comfort!

Uw huisdier meenemen in de wagen of op reis is zowel voor U als voor het dier een ganse onderneming.
Enerzijds moet U het dier het nodige comfort kunnen bieden en anderzijds moet U er voor zorgen dat uw wagen heelhuids de trip overleeft.
Ook hier helpt Doegly U met een aantal handige hulpmiddelen voor onderweg.
Voor de beschering van uw wagen ontwikkelde doegly een aantal handige dekens en hoezen die ofwel uw zetels ofwel uw kofferruimte beschermen.
Zelfs voor de zijpanelen van de autodeuren hebben we handige hoezen.
Komt uw huisdier zich vooraan iets te veel met de navigatie moeien? dan hebben we een hoes die de toegang naar voren bemoeilijkt.
Krijgt uw huisdier onderweg dorst of honger? Geen probleem onze vouwbare drink- en voederbakjes zijn uiterst compact mee te nemen.

Gaat u naar zuiderse oorden? kijk dan ook een naar onze verkoelende jasjes en harnassen.
Trekt U daarentegen naar koudere oorden dan vindt U zeker een warm jasje in ons gamma.

Met uw huisdier op reis vertrekken zonder Doegly? Geen denken aan.