Functionele hondenkleding

functionele hondenkleding

Functionele hondenkleding

Categorieën binnen deze selectie...

 • Verkoelende jassen
  Verkoelende hondenjassen zijn ideaal voor honden die vanaf hun geboorte al warmbloedig zijn of moeite hebben met hun transpiratie of gewoonweg wanneer het erg warm weer is. De jassen zijn geschikt voor zowel reuen als teven. De verkoelende hondenjassen zorgen voor een thermische afstoting van hitte en houdt zo uw hond lekker fris. Het brengt verkoeling voor uw hond, waardoor deze ook op warme dagen, buiten kan genieten. De verkoelende hondenjassen bestaan uit een nieuw revolutionair materiaal, genaamd Cool touch Fabric. Dit is een nieuwe kunststof die hitte afstoot en de temperatuur reguleert. De gebruikte vezels in de kunststof zijn allemaal veilige en niet-irriterende vezels.Dit type stof is licht, dun, ademend en comfortabel om te dragen in vergelijking met gewone vochtbestendige stoffen.
 • Jassen met LED...
  De jassen met LED-verlichting  van Doegly zorgen ervoor dat uw hond gezien wordt, wanneer u 's avonds of 's nachts nog eens met uw hond op pad gaat. Op de jassen zitten afneembare LED strips vastgemaakt die licht geven in het donker. De LED Strips zorgen voor extra zichtbaarheid en zo ook meer veiligheid. De strips zijn afneembaar zodat het jasje makkelijk gewassen kan worden. De jas is aan de buitenzijde gemaakt van waterafstotend Nylon en gevuld met Polyester vezels, zodat deze een warm en zacht aanvoelen heeft aan uw hond. De jassen zijn geschikt voor zowel reuen als voor teven. 
 • Regenjassen
  <p>Een regenjas voor honden is ideaal tijdens de herfst - en lenteperiode. De jas is opgebouwd uit waterafstotend materiaal, waardoor de jas alsook uw hond droog worden gehouden. De regenjas is makkelijk aan te brengen doormiddel van een velcro strip. De jas is geschikt voor zowel reuen en teven, alsook voor verschillende types honden. Het is belangrijk dat u steeds de juiste maat kiest voor uw hond, hierbij meet u best van hals tot begin staart. Zorg er ook steeds voor dat de jas niet te aansluitend is zodat uw hond nog makkelijk kan bewegen tijdens het wandelen. Via de maattabellen bij het product kan u makkelijk meten welke maat ideaal is voor uw hond. </p>
 • Sportieve jassen
  Deze sportieve jassen zijn uiterst functioneel en sportief ogend. De hondenjassen zijn gemaakt uit een waterafstotende stof, genaamd nylon en zijn opgevuld met 100% katoen.  De meeste sportieve jassen zijn voorzien van reflectiestroken, zodat de jassen ook geschikt zijn voor in het donker. De jassen bezitten aan de bovenkant een metalen ring waar een leiband aan bevestigd kan worden. De sportieve jassen voor honden zijn geschikt voor zowel teven als reuen en kunnen ook in verschillende maten besteld worden. Het is zeer belangrijk dat u steeds de juiste maat voor uw hond kiest, daarom meet u best van hals tot begin staart. Bij het product vindt u ook een maattabel terug, zo kan u nog eens dubbelchecken welke maat meest geschikt is voor uw trouwe viervoeter. Houd er ook rekening mee dat het jasje niet te hard aansluit zodat uw huisdier nog voldoende bewegingsmogelijkheid heeft. 
 • Reflecterende pootbanden
  De reflecterende pootbanden zijn ideaal wanneer u in het donker tijdens warme zomerdagen wil gaan wandelen met de hond. De pootbanden zijn niet zo warm als het reflecterend jasje en bieden zo de ideale oplossing in het warme weer. Doormiddel van de reflecterende pootbanden is uw hond duidelijk zichtbaar in het donker. De pootbanden zijn geschikt voor zowel reuen als teven en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Meet de pootjes van uw hond en beslis zo aan de hand van de maattabel welke maat geschikt is voor uw trouwe viervoeter. 
 • Hondenschoenen
  De gewone standaard hondenschoenen zijn geschikt voor elk seizoen. Ze beschermen de poten van uw trouwe viervoeter tegen zowel de regen, sneeuw als zon. Doormiddel van de anti-slip rubberen zool bieden ze stabiliteit aan voeten op gladde ondergrond. De hondenschoenen van Doegly bevatten een elastische band die een pootverstuiking voorkomen. De schoenen zijn geschikt voor zowel reuen als teven en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. 
 • Hondensokken
  <span style="color:rgb(102,102,102);font-family:'Open Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-weight:400;letter-spacing:normal;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;background-color:rgb(255,255,255);float:none;">Hondensokjes van Doegly zijn perfect voor elk seizoen. Ze beschermen de poten van uw trouwe viervoeter tegen zowel regen, sneeuw als zon. </span><span style="color:rgb(102,102,102);font-family:'Open Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-weight:400;letter-spacing:normal;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;background-color:rgb(255,255,255);float:none;">Ze bieden stabilteit op gladde ondergronden doormiddel van de anti - slip laag. De elastische banden zorgen voor extra bescherming en helpen verstuikingen voorkomen. De sokken zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. </span><br style="color:rgb(102,102,102);font-family:'Open Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-weight:400;letter-spacing:normal;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;background-color:rgb(255,255,255);" /> <br />
 • Reddingsvesten
  <p>Zwemmen is goed voor zowel de fysieke als mentale gezondheid van honden. Tijdens warm weer zorgt zwemmen voor een temperatuursstabilisatie in het lichaam en wekt het fitheid op. Maar om te gaan zwemmen is een reddingsvest altijd zeer interessant. Zo kan uw hond veilig zwemmen of meegaan op boottochtjes. De reddingsvesten zijn zeer opvallend doordat ze gemaakt zijn uit een fluoriserende kleur en ook reflecterende strips bevatten. Doormiddel van een combinatie van een fel kleur en reflecterende strips is uw trouwe viervoeter makkelijk terug te vinden in het water. Bovenaan de reddingsvest is ook altijd een handvat terug te vinden om zo makkelijk uw hond uit het water te tillen. De reddingsvesten voor honden kunnen gewassen worden in de wasmachine en bestaan uit verschillende kleuren en maten. Belangrijk is om de juiste maat voor uw hond te kiezen, zo meet u best van hals tot begin staart. Kies ook voor een reddingsvest die niet te nauw aansluit zodat de hond nog bewegingsvrijheid heeft om zich vlot in het water te kunnen bewegen. Bij het product vindt u een maattabel terug om zo te controleren welke maat best past.  </p>
 • Veiligheidsjassen
  De veiligheidsjassen voor honden zijn ideaal wanneer u in het donker gaat wandelen met uw hond en u bang bent dat de andere weggebruikers jullie onvoldoende zien in het donker. Dankzij deze jassen wordt deze gevaarlijke situatie alreeds voorkomen. De jassen zijn bekleed met reflecterende strips en velcro strips om de jas vast te maken. De veiligheidsjassen van Doegly zijn in verschillende maten en kleuren beschikbaar. Belangrijk is dat u de juiste maat kiest voor uw trouwe viervoeter. Het best kunt u uw hond meten van hals tot begin staart en dan zo via de maattabel controleren welke maat geschikt is voor uw hond. Houd er wel rekening mee dat de jas niet te veel spant, zodat de hond nog voldoende vrij kan bewegen tijdens het wandelen. 
 • Leuke accessoires
  <p>Deze stijlvolle leuke accessoires zijn leuk om je huisdier net dat tikkeltje meer te geven. De accessoires zijn geschikt voor elke grootte, geslacht en ras. Door de accessoires gaat uw huisdier er een stuk specialer gaan uitzien. U kunt zelf kiezen welk type accessoire het best bij jou hond past, zo zijn er accessoires die meer fashion uitstralen, maar ook accessoires om mee te spelen. </p>
 • Post-operatieve jasjes
  <p>Post-operatieve jasjes voor honden zijn speciaal ontworpen om uw trouwe viervoeter te beschermen na een operatieve ingreep. Dankzij dit jasje voorkomt u dat uw hond zichzelf verwond of gaat krabben en likken aan de wonde. Bij eczeem kan dit jasje ook gebruikt worden, aangezien uw hond volledig ingepakt zit in het jasje. De jasjes zijn zodanig ontworpen dat uw hond er makkelijk in kan bewegen.</p>
 • Winterjassen
  Winterjassen voor honden zijn ideaal wanneer uw hond vaak rilt van de koude bij koud weer. Het al dan niet nodig hebben van een winterjas is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factor is het vachttype van uw hond. Honden die het hele jaar door buiten leven, zullen zich makkelijk aanpassen aan het koude weer. Dit komt voornamelijk doordat ze hun vachtdikte aanpassen en zo niet snel koud zullen krijgen. Ook honden met een dubbele vacht zullen niet snel last hebben van het koude weer, omdat zij het warm genoeg hebben met hun eigen vacht. Kortharige, kleinere, oudere en/of zieke honden kunnen juist wel veel moeite hebben met het koude weer, waardoor een winterjas voor hen een ideale oplossing zou zijn. Het is heel belangrijk dat u kiest voor een winterjas die goed aansluit en ook waterafstotend is. Om de juiste maat te bepalen meet u best de lengte van uw hond, van hals tot begin staart. Houd ook rekening met het feit dat uw hond voldoende bewegingsvrijheid nodig heeft om nog fijn te kunnen wandelen, dus een te kleine maat is hiervoor niet ideaal. Bij Doegly vindt u verschillende soorten winterjassen en dit in verschillende maten. Bij iedere foto staat een maattabel die u kan helpen met het bepalen van de juiste maat. 

Er zijn 52 producten.

Item 1-12 van 52 in totaal item(s)

Actieve filters

Een jasje voor uw hond met... de Doegly touch!

Doegly is heer en meester op het vlak van functionele honden kledij, Onze honden  jasjes en honden truien hebben steeds één doel voor ogen ! Het gemak en welzijn van uw geliefde viervoeter dienen.
Uiteraard letten we ook op de looks en moet uw hond er ook gekleed piekfijn uitzien.
De honden jasjes kunnen verschillende doelen hebben.
We hebben hondenjasjes voor honden die van nature geen dikke vacht hebben en beschermen tegen de koude, denk maar aan chihuahua’s en de Franse bulldog bijvoorbeeld.

Maar een jasje kan ook bescherming bieden tegen het krabben aan een wonde  na een operatie bijvoorbeeld.
Ook oudere dieren kunnen in de winter soms een gebrek aan natuurlijke weerstand hebben en dan is een warm jasje veel beter dan de hond gewoon binnen te houden.

Verder hebben we ook jasjes die juist voor verfrissing en afkoeling zorgen.

Gaat U vaak ‘s nachts op pad met uw hond of wil je dat uw trouwe viervoeter opvalt in de menigte dan hebben we onze rescue coats in fluo kleuren en met de nodige reflecterende elementen.
Hier heeft de jas voor de hond dus een veiligheidsreden.
Tevens hebben we ook halsbanden, leibanden en hesjes met reflecterende elementen in ons gamma.

Ook in geval van loopsheid van uw hond (teefje) kan een kledingstuk uiterst nuttig zijn, voor dit doel ontwierp Doegly de speciale loopsheidsbroekjes. Hoewel honden tijdens hun ‘menstruatie periode’ veel minder bloed verliezen dan mensen kan er toch af en toe vochtverlies voorkomen een loopsheidbroekjes voor uw hond vangt dit probleemloos op en houd uw huis netjes.U merkt het wij bij Doegly zijn oprecht bekommerd om het welzijn van uw hond en zorgen voor een natuurlijke en comfortabele ondersteuning van het dier.

De meeste mensen zien een jasje of andere  kleding voor honden als iets nutteloos, enkel en alleen een kledingstuk aan je huisdier  geven omwille van het pronken is echter reeds lang verleden tijd en zeker niet het doel wat wij met Doegly voor ogen hebben.
Bij ons staat functionaliteit en comfort steeds voorop.