Hondendraagtassen

hondendraagtassen - neem je hond overal mee

Hondendraagtassen

Categorieën binnen deze selectie...

 • Rugzakken voor honden
  Een rugzak voor honden is een speciaal ontwikkelde rugzak om op uw hond zijn rug te plaatsen. Het is een uniek concept waarbij uw hond zelf zijn gerief met zich meedraagt doormiddel van zijn rugzak. Het gewicht kan aan beide zijden verdeeld worden, waardoor het niet zwaar aanvoelt voor uw trouwe viervoeter. 
 • Schoudertassen
  Deze schoudertas is speciaal ontwikkeld om uw hond te kunnen meedragen. Het is een uniek concept waarbij uw hond zich echt op zijn gemak kan voelen en dicht bij u is. De schoudertas biedt uw trouwe viervoeter de mogelijkheid om volop rond te kijken en ondertussen nog gestreeld te worden. De schoudertassen voor honden van Doegly zijn in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. 
 • Rugzakken om uw hond...
  Deze rugzakken zijn speciaal ontwikkeld om uw hond op de buik of de rug te kunnen meedragen. Het is een uniek concept waarbij uw hond zich echt op zijn gemak kan voelen en dicht bij u is. De rugzak biedt uw trouwe viervoeter de mogelijkheid om volop rond te kijken en ondertussen nog gestreeld te worden. De rugzakken van Doegly zijn in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. 
 • Reistassen
  <p>De reistassen van Doegly zijn gemaakt om uw hond te vervoeren. Deze tas is erg handig voor honden die een hekel hebben aan hokjes. Het draagcomfort van de reistas is veel groter dan die van een hokje. De reistassen bevatten een verluchtingsopening, waardoor uw hond met veel gemak kan ademen. </p>

Er zijn 22 producten.

Item 1-12 van 22 in totaal item(s)

Actieve filters

Is uw hond niet meer zo fit als U zelf? laat hij of zij zich graag dragen?
Doegly heeft de ideale buik- of rugtassen ontwikkeld om uw hond op een comfortabele manier met U mee te dragen.

We hebben zowel voor kleine hondjes als voor onze grote vrienden een passende oplossing.
Of U de hond Nu gewoon in een draagtas wenst mee te nemen of op de buik of rug, steeds bieden wij een geschikte tas aan in ons gamma.