Voeder- en drinkbakken

Voederbakken en drinkbakken voor katten

Voeder- en drinkbakken

Categorieën binnen deze selectie...

 • Drinkbakken
  Een drinkbak is een onmisbaar accessoire in het bestaan van uw lieve poes. Deze zijn na een verloop van tijd ook wel aan vervanging toe... Daarom hebben wij bij Doegly een breed gamma aan drinkbakken voor uw kat! Het is belangrijk dat uw huisdier uit een kwalitatieve drinkbak kan drinken waaruit er ook steeds hygiënisch water kan gedronken worden. We hebben in ons gamma traditionele drinkbakken maar bijvoorbeeld ook drinkfonteinen of drinkbakken waarin het water voortdurend circuleert om meer zuurstof te creëren. Alleen maar het beste voor uw poes! Bekijk dus zeker eens alle mogelijkheden aan voeder- en drinkbakken die we aanbieden om het leven van u en uw huisdier zo gemakkelijk mogelijk te maken. 
 • Drinkfonteinen
  Het is heel belangrijk voor uw kat dat ze genoeg drinkt en gehydrateerd is. Om uw kat daar een beetje bij te helpen hebben wij verschillende drinkfonteinen in de aanbieding. De fontein zorgt in de eerste plaats voor voldoende zuurstof in het water, dit doet het water ook beter smaken. Uw poes zal zo ook meer drinken. Doordat het water in de fontein voortdurend circuleert is dit ook een trigger voor uw kat. Het bewegende water zal de aandacht van uw kat trekken waardoor ze sneller iets zal drinken. Met dit alles willen we streven naar een betere gezondheid van uw kat, het voorkomt bijvoorbeeld ongemakken zoals blaasontstekingen enzovoort. De fontein biedt uw kat altijd vers en gefilterd water, dit stimuleert om meer te drinken! Is dit een concept dat u heel interessant vindt? Bekijk dan zeker eens ons gamma aan technische snufjes! Allerlei zaken die het leven veel gemakkelijker maken en u en uw huisdier maximaal comfort bieden!
 • Voederautomaten
  Bent u af en toe beperkt in tijd om uw geliefd huisdier eten te geven? Dan kan één van onze voederautomaten uitkomst bieden. U kan zelf instellen wanneer de voederbak automatisch eten mag geven aan uw poes, zo krijgt uw huisdier altijd op tijd eten! De hoeveelheid en het tijdstip ervan kan u programmeren. Een gemak voor uw huisdier maar ook voor u, op die manier hoeft u niet steeds te stressen over het eten geven van uw poes. Uw kat is zo steeds prima verzorgd! Er zijn voerautomaten in verschillende kleuren, formaten, designs. We hebben voor ieder wat wils! Naast onze voederautomaten hebben wij ook de meest standaard voederbak en drinkbak. Wat u maar wilt, bekijk zeker ons gamma! 
 • Voederbakken
  Een kattenvoerbak is een onmisbaar accessoire in het bestaan van uw lieve poes. Deze zijn na een verloop van tijd ook wel aan vervanging toe... Daarom hebben wij bij Doegly een breed gamma aan voerbakken voor uw kat! Wat uw kat eet is belangrijk maar waarin hij of zij dat eet is wel even belangrijk. Als uw kat uit een kwalitatieve voederbak mag eten, zal ze bij iedere maaltijd staan springen om uit haar voederbak van Doegly te eten. We hebben in ons gamma traditionele eetbakken maar bijvoorbeeld ook voerbakken die om te zoveel tijd automatisch eten bijgeven. Bekijk dus zeker eens alle mogelijkheden aan voeder- en drinkbakken die we aanbieden om het leven van u en uw huisdier zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Bij Doegly hebben wij drink- en eetbakken in verschillende kleuren en formaten, voor ieder wat wils! Sommige kommen zijn uitgerust met technologische snufjes, anderen zijn gewoon de handige, standaard bakjes. Voederbakken die zichzelf bijvullen om de zoveel uur of drinkbakken waar het water steeds circuleert zijn slechts enkele voorbeelden. Eet- en drinkbakken behoren tot de basisuitrusting van uw poes, bezorg daarom uw huisdier de beste kwaliteit en comfort tijdens etenstijd! Artikelen uit ons assortiment bestaan ook uit verschillende materialen, zo kiest u wat het best past bij uw levensstijl. Onze kommen maakt eten en drinken al snel makkelijker voor uw huisdier. We hebben stevige kommen die ervoor zorgen dat de eetplaats niet veranderd in een helse puinhoop. Sommige hebben aan de onderkant anti-slip strips, zo blijven ze steeds mooi op hun plaats staan. Neem dus snel een kijkje in ons gamma, bekijk onze verschillende designs en kies voor de accessoires die het best in uw interieur passen.