Snuffelen, training en gedrag

snuffel training dekens voor uw hond

Snuffelen, training en gedrag

Categorieën binnen deze selectie...

 • Plasmatten
  Een plasmat is een heel handig middel om uw huisdier mee te trainen. Doormiddel van de mat leer je uw hond zindelijk zijn. De mat bestaat uit een ademend bovenwerk dat makkelijk absorbeert. Plasmatten zijn waterbestendig waardoor het uw beddengoed en meubelen proper houdt. Plasmatten zijn geschikt voor zowel teven als reuen en kan in verschillende vormen en maten voorkomen. 
 • Draagtassen voor training
  Een draagtas voor hondentraining is super handig om te gebruiken tijdens de outdoor of indoor training van uw hond. De draagtas kan rond de heup of schouders bevestigd worden en is een super makkelijke manier om beloningssnoepjes in te verstoppen. Aan de hand van deze draagtas kan u uw hond training geven en belonen, zonder verschillende tassen te moeten meesleuren. Alles kan comfortabel in één tas verborgen worden.  
 • Snuffelmatten
  Een snuffelmat is een interactief speelgoed waar uw hond uren mee kan spelen. De mat kan verschillende lay-out's of vormen hebben. Bij sommige snuffelmatten wordt er zelfs gebruik gemaakt van piepgeluidjes om de hond te fascineren. Wat ook uniek is aan een snuffelmat is dat er in sommige matten gaatjes zitten waar er snoepjes in verstopt kunnen worden. De bedoeling van een snuffelmat is dat uw hond kan rondsnuffelen en moet moeite doen om de snoepjes te vinden en te kunnen opeten. 10 minuten snuiven in deze mat staat gelijk aan een uur buitenspelen voor een hond. 
 • Oogmaskers
  Oogmaskers voor honden kunnen een hulp bieden wanneer u uw hond wil kalmeren in stressvolle situaties. De oogmaskers zorgen ervoor dat de ogen en snoet bedekt worden. Aan de mondzijde van de oogmaskers voor honden is er een rubberband aanwezig zodat uw trouwe viervoeter zijn mond vrij kan openen.
 • Muilkorven
  Muilkorven voor honden zijn speciaal ontworpen om de snoet van de hond dicht te houden. Een muilkorf kan voor meerdere redenen handig zijn. Zo is een muilkorf handig als uw hond vaak de neiging heeft om te bijten, zijn eigen uitwerpselen eet of wanneer het verplicht is. Er bestaan verschillende types muilkorven, hierdoor is het uiterst belangrijk om de juiste te kiezen voor uw trouwe viervoeter. De ideale muilkorf, is een korf die als het ware als een soort van grote mand rond de snoet zit. Zo kan je hond zijn bek nog met gemak openen. Een muilkorf kan heel beangstigend aanvoelen voor de hond, waardoor het uiterst belangrijk is om deze op de juiste manier aan te leren. Het leren wennen aan de muilkorf kan door de muilkorf vlak voor de neus van uw hond te plaatsen en er een beloning door te steken. Bouw dit rustig op waardoor hij na verloop van tijd zelf zijn neus door de muilkorf brengt om zo een beloning te ontvangen. Wanneer dit op deze manier wordt aangeleerd, zal dit niet als een vervelend iets ervaren worden.  
 • Snuffelspeeltjes
  <p>Snuffelspeeltjes zijn een variant van de snuffelmatten. Het zijn als het ware speeltjes waarin snoep of korrels zitten verstopt, die kunnen enkel verkregen worden bij het spelen met de snuffelspeeltjes. Het houdt uw hond urenlang bezig, maar helpt ook bij het trager eten. </p>

Er zijn 30 producten.

Item 1-12 van 30 in totaal item(s)

Actieve filters

Hou uw hond actief met de Doegly snuffel matten !

Wist U dat 10 minuten snuffelen evenveel energie kost voor uw hond als 1 uur wandelen ?
Snuffelen en zoeken stimuleert bovendien zowel het mentale als fysieke vermogen van uw hond.
Het houdt uw hond fysiek actief en zorgt voor mentale kalmte.

Onze veelzijdige snuffeldekens voor honden zijn de ideale leerhulp om hen te leren snuffelen en zoeken naar voeding.
Het helpt de hond bovendien actief te zijn en trager te eten.

Eten is vanaf nu steeds een uitdaging voor uw hond, met beloning natuurlijk!