Lijst van producten per merk ENCHANTED

Meer weten over Enchanted? 

Enchanted Home Pet staat bekend voor hun luxueuze en kwaliteitsvolle hondensofa's en - bankjes. Ze hebben 1 voor 1 een fraai design en superieure kwaliteit. Hun sofa's en bankjes zijn geïnspireerd op het vakmanschap van mooie meubels voor de mens. Ze ontwerpen sofa's en bankjes die niet onder doen op het niveau van de mensen sofa's, ze willen evenveel comfort en stijl bieden aan uw huisdieren waar u zoveel van houdt. De sofa's worden ontworpen met de grootste precisie en aandacht voor duurzaamheid en details. Als u iets in ruil wilt teruggeven voor de onvoorwaardelijke liefde van uw huisdier, dan zijn deze sofa's een heel mooi gebaar waar ze een lange tijd van kunnen genieten.

Materialen: 

Waar alles mee begint zijn de stevige, houten poten onderaan de sofa. Dit onderstel zorgt voor een lange gebruiksduur van de sofa en uiteraard ultieme stevigheid. De kussens waarop uw viervoeter mag vertoeven zijn gemaakt uit twee delen namelijk, de binnenhoes-kussens en de buitenhoes-kussens. De binnenkant is vervaardigd uit een niet-geweven en zwaar materiaal, dit biedt extra bescherming. De buitenkant is de kers op de taart, ze worden zorgvuldig samengesteld en passen bovendien in elk interieur! De sofa's zijn ook gemakkelijk te reinigen zodat uw huisdier altijd in een hygiënisch bedje vertoeft. 

Aanbod Enchanted! 

Doegly is heel trots dat wij deze kwaliteitsvolle hondensofa's en hondenbankjes in ons gamma mogen aanbieden. We hebben de sofa's in verschillende kleuren, materialen en maten. Zo zit er zeker iets bij waar wij u mee tevreden kunnen stellen. We hebben sofa's voor kleine en middelgrote honden/ katten. Alle sofa's hebben een royale uitstraling waar uw huisdier met plezier in zal slapen en rusten. Sommige zijn vervaardigd uit pluche, suède en anderen uit fleece. Neem zeker een kijkje in ons aanbod van chique hondensofa's van sublieme kwaliteit! 


We hebben niet gevonden wat U zoekt...


U kan opnieuw zoeken met een andere zoektermWandel door ons gamma