Lijst van producten per merk IMAC

Meer weten over IMAC? 

Imac is een Italiaans merk dat geboren is in 1964. Ze zijn van een eenvoudig familiebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd dierenwinkels voorziet van kwaliteitsvolle producten. Hun grootste doel is om voortdurend innovatieve producten te creëren om onze kleine vrienden te plezieren. Daarbij ook steeds comfortabele en veilige producten. Tijdens het produceren van hun producten staan volgende kenmerken centraal: Zorgzaamheid, passie en ambachtelijkheid. Ze werken met hoge kwaliteitsnormen en hun producten zijn daar het resultaat van. 

Door de jaren heen is Imac enorm gegroeid, de kwaliteit van hun producten gaan er continu op vooruit en de omvang ervan wordt steeds groter en groter. Dit wilt zeggen dat mensen over heel de wereld erg tevreden zijn over hun service! 

Aanbod IMAC! 

Ze verkopen een groot assortiment aan artikelen voor huisdieren. Zodat u de beste zorg en aandacht kan geven aan uw huisdier. Ze zijn gefocust op de gezondheid en welzijn van uw dier. Zo biedt u het maximale comfort aan uw dierenvriend. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende vervoersproducten in ons gamma. Zoals reismanden, hondenhokken, ... deze zijn echte aanraders. Verder hebben we ook verschillende verkoelende matten in de aanbieding. Dit zijn innovatieve uitvindingen. Ze geven uw huisdier de perfecte verkoeling tijdens warme dagen. Neem zeker een kijkje in ons gamma aan innovatieve producten! 


We hebben niet gevonden wat U zoekt...


U kan opnieuw zoeken met een andere zoektermWandel door ons gamma