Comfortabel zittende honden harnas in ademende gaas stof - EXTRA SMALL - ROOD

Comfortabel zittende honden harnas in ademende gaas stof - EXTRA SMALL - ROOD - DOEGLY

Comfortabel zittende honden harnas in ademende gaas stof - EXTRA SMALL - ROOD - DOEGLY

Uw prijs : € 19,95
incl. BTW
Productscore: 3 / 5 op 57 evaluaties
4242
7446043575519

Dit is een ideaal harnas voor zomerse warme dagen.
Het is gemaakt uit ademende en luchtdoorlatende gaas stof.
Uw hond gaat er dus niet in zweten en heeft een comfortabel gevoel.Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.  (Zie maattekening in foto's)
Bekijk voor U tot bestellen overgaat steeds goed de maattekening! Wanneer u de maat van een product selecteert, kan u in de foto's de correcte afmetingen voor deze maat nazien. Ingeval van twijfel... Bel ons gerust!

KIES HIER DE CORRECTE MAAT:

XS S M L XL

DIT PRODUCT HEEFT DE KLEUR : ROOD

DIT PRODUCT HEEFT DE MAAT : EXTRA SMALL (XS)

Aantal
Op Voorraad!

Over Hondenharnassen...

Het hondenharnas is steeds populairder en is een goed alternatief voor een halsband. Een harnas is een combinatie va nekriem en buikriem die aan elkaar vastzitten doormiddel van rug- en borstbanden. Het hondenharnas is ideaal voor honden die veel weerstand bieden tijdens het wandelen. Er zijn verschillende soorten harnassen, dus het is steeds belangrijk om de juiste uit te kiezen. Het X-harnas biedt meer comfort dankzij de extra bekleding. Het biedt geen beperking in de bewegingsvrijheid en de riem is vrij verstelbaar. Het X-harnas is dus ideaal voor puppy's en honden met een spitse of smalle borstkas. Het H-harnas is in grootte verstelbaar en dus geschikt bij sportieve activiteiten zoals joggen. Het Y-harnas is een variant van het H-harnas waarbij het borstgedeelte bekleed is en doormiddel van het smalle design kan uw hond moeilijk uit het harnas komen. De riem ligt meestal direct op de schouderbladen en dicht bij het okselgedeelte. Het veiligheidsharnas heeft een hoog draagcomfort dankzij de verstelbare riem. Het harnas is makkelijk aan en uit te doen en heeft een extra handgreep zodat u sneller kan ingrijpen. Het harnas is dus perfect voor honden die zich snel uit een harnas kunnen behelpen, dus als het ware ideaal voor kleine hondenrassen en puppy's. Het Instapharnas is een ideaal harnas om snel aan en af te doen, doordat de hond vanaf boven in het harnas kan stappen. Het bestaat steeds uit een vachtvriendelijk materiaal en heeft een ergonomisch design. Als laatste hebben we nog het power harnas, dit harnas heeft een breder gedeelte op de rug en is vrij verstelbaar zonder riem tussen de voorpoten. Dit harnas is ideaal voor patrouillehonden en trainingshonden. 


Meer informatie...

Producteigenschappen:

- Harnas uit gaas stof, zorgt voor voldoende verluchting (de hond gaat niet zweten).
- Dubbele trekverdeling, zeer colfortabel voor uw hond.
- Aluminium D-Ring.
- Ideaal harnas om in de zomer met de hond te gaan wandelen.


Plus- en Minpunten

  • Luchtig harnas.
  • Dubbele trekverdeling.
  • Bijpassende leiband is niet inbegrepen.

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Rood
Maat
Extra Small (XS)
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Gaas
Huisdier
Hond
Gebruik
Bescherming

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Doegly? 

Doegly is een gamma producten voor het comfort, plezier en gemak van uw hond of kat.
Alle Doegly producten worden door ons zelf ontworpen en ontwikkeld, waarna ze in onze productie eenheden gefabriceerd worden.
We ontwerpen maandelijks nieuwe producten die gebaseerd zijn op eigen ideeën of op tips van de baasjes van onze gebruikers.
Alle producten voldoen aan de strengste veiligheids- en milieunormen.
Doegly zorgt dus voor 'Puur Dierenplezier'.