Hondenharnas met dubbelzijdig motief- 42-55 cm - Blauw geruit/visgraat

Hondenharnas met dubbelzijdig motief- 42-55 cm - Blauw geruit/visgraat - CROCI

Hondenharnas met dubbelzijdig motief- 42-55 cm - Blauw geruit/visgraat - CROCI

Uw prijs : € 25,40
incl. BTW
Productscore: 3.5 / 5 op 20 evaluaties
5678
8023222220171

Hondenharnas met dubbelzijdig motief - 42-55 cm 

Dit hondenharnas is een uniek exemplaar onder alle harnassen. Dit harnas is eigenlijk 2-in-1. U kan het harnas namelijk omdraaien waardoor het een ander motief krijgt. De ene kant is een geruit motief, het ander is een visgraat motief met de kleuren rood, blauw en wit. Heel leuk dus als u af en toe eens iets anders wilt. Het hondenharnas is voorzien van gemakkelijke kliksluitingen, deze zorgen ervoor dat uw hond stevig vastzit. Er is ook een extra riempje, dit voorkomt dat uw hond niet uit zijn harnas kan ontsnappen. Het harnas geeft uw huisdier direct een originele, hippe look! 

Aantal
Niet op voorraad

Over Hondenharnassen...

Het hondenharnas is steeds populairder en is een goed alternatief voor een halsband. Een harnas is een combinatie va nekriem en buikriem die aan elkaar vastzitten doormiddel van rug- en borstbanden. Het hondenharnas is ideaal voor honden die veel weerstand bieden tijdens het wandelen. Er zijn verschillende soorten harnassen, dus het is steeds belangrijk om de juiste uit te kiezen. Het X-harnas biedt meer comfort dankzij de extra bekleding. Het biedt geen beperking in de bewegingsvrijheid en de riem is vrij verstelbaar. Het X-harnas is dus ideaal voor puppy's en honden met een spitse of smalle borstkas. Het H-harnas is in grootte verstelbaar en dus geschikt bij sportieve activiteiten zoals joggen. Het Y-harnas is een variant van het H-harnas waarbij het borstgedeelte bekleed is en doormiddel van het smalle design kan uw hond moeilijk uit het harnas komen. De riem ligt meestal direct op de schouderbladen en dicht bij het okselgedeelte. Het veiligheidsharnas heeft een hoog draagcomfort dankzij de verstelbare riem. Het harnas is makkelijk aan en uit te doen en heeft een extra handgreep zodat u sneller kan ingrijpen. Het harnas is dus perfect voor honden die zich snel uit een harnas kunnen behelpen, dus als het ware ideaal voor kleine hondenrassen en puppy's. Het Instapharnas is een ideaal harnas om snel aan en af te doen, doordat de hond vanaf boven in het harnas kan stappen. Het bestaat steeds uit een vachtvriendelijk materiaal en heeft een ergonomisch design. Als laatste hebben we nog het power harnas, dit harnas heeft een breder gedeelte op de rug en is vrij verstelbaar zonder riem tussen de voorpoten. Dit harnas is ideaal voor patrouillehonden en trainingshonden. 


Meer informatie...

Producteigenschappen:

- Handig harnas met een afgeronde kraag 

- 2 motieven 

- Extra riempje 

- Stevige kliksluitingen 

- Afmetingen: een verstelbare lengte van tussen de 42 en 55 cm 


Plus- en Minpunten

  • Origineel
  • 2 looks
  • Degelijk materiaal

Alle eigenschappen op een rijtje.

Kleur
Blauw
Geslacht
Uniseks
Productmateriaal
Kunststof
Huisdier
alle huisdieren
Gebruik
Op stap

Reviews

Review toevoegen?


Misschien hebt U ook interresse in deze producten.



Meer info over het merk van dit product.

Meer weten over Croci? 

Croci (Spa) is opgericht door gebroeders in 1990. Het merk is afkomstig uit Varese in Italië. Het bedrijf is wereldwijd een grote leverancier van alles wat met dieren te maken heeft. Ze hebben door de jaren heen een sterke positie verworven op de huisdierenmarkt. Het merk staat voor betrouwbaarheid, innovatie en respect voor het milieu. Dit zijn waarden waar ze veel belang aan hechten. Al hun producten zijn voorzien van een origineel, Italiaans design. Ontworpen door echt vakmanschap! Croci heeft hun succes te danken aan hun klantgerichte filosofie en voortdurend ontwikkelen en in beweging zijn. Het zoeken naar nieuwe oplossingen en kwaliteitsvolle artikelen ontwerpen zijn echte troeven van het bedrijf.

Aanbod Croci! 

Doegly heeft voor u de meest interessante producten uitgezocht en samen in een mooi assortiment gegoten. Ons gamma is uiteenlopend, zo is er zeker voor ieder wat wils. We hebben verschillende moderne hondentassen in de aanbieding, zo bieden we ook artikelen aan waarop uw huisdier lekker kan rusten zoals manden, ligmatten enzovoort. Verder zijn er ook hondenriemen en -harnassen die direct in het oog springen. Met het kwalitatieve en Italiaanse design is het een lust voor het oog! Snuister dus zeker eens rond in ons uitgebreid aanbod aan Croci producten.